Konu: indexleme sorunu  (Okunma sayısı 816 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

18 Mayıs 2014, 23:24
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

Arkadaşlar bir konu açtımmı 1-2 saat içerisinde indexlenir Google arama sonuçlarında görünürdü.4-5 gündür açtığım hiçbir konu arama sonuçlarına yansımadığı gibi var olan birçok konuda artık arama sonuçlarında görünmüyor.
4 gündür uğraşıyorum.Ama sebebini bulamadım.Mutlaka birşeyler değiştirmişimdir.Ama bulamıyorum.Bunun muhtemel sebebleri ne olabillir? Teşekkürler.


18 Mayıs 2014, 23:30
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

link yapısını değiştirmek,
googleden banlanmak,
olabilir.
wm sitelerinde sorarsanız daha çok cevap bulabilirsiniz.
malum ben zaten seo konularıyla ilgilenmiyorum.


18 Mayıs 2014, 23:41
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

link yapısını değiştirmek,
googleden banlanmak,
olabilir.
wm sitelerinde sorarsanız daha çok cevap bulabilirsiniz.
malum ben zaten seo konularıyla ilgilenmiyorum.

Link yapısı derken anlamadım.Web yönetici araclarında da herhangi bir mesaj yok.Google banlasaydı bilgi verirdi.


18 Mayıs 2014, 23:43
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Konulara ve bölümlere girince adres çubuğunda görünen urlyi değiştirmeyi kastetmiştim.


18 Mayıs 2014, 23:56
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

Konulara ve bölümlere girince adres çubuğunda görünen urlyi değiştirmeyi kastetmiştim.

Yok orada ki url'ler aynıdır.Hiç değiştirmedim.Sadce Seo4'ü kaldırınca değişmişti.2 ay oldu.Başka da orada ki linkin nasıl değiştiğini bilmiyorum zaten.


19 Mayıs 2014, 00:00
Yanıtla #5
  • sempatiko

aynısı başıma gelmişti temada seo kurulu olmayınca olabliyor

varsayılan tema dışında başka teme var ise  o temada seo kurulu degil ise olabiliyor :)


19 Mayıs 2014, 00:02
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

2 ay önce seo4 ü kaldırmanız bu sorun için yeterli neden bence.
Ya hiç kurmayacaktınız ya da kaldırmayacaktınız.
Çok kötü olmuş.
Google de mevcut indexlerinizi silmiş.
Şimdi sayfaların yeniden indexlenmesini beklemelisiniz.


19 Mayıs 2014, 00:06
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

aynısı başıma gelmişti temada seo kurulu olmayınca olabliyor

varsayılan tema dışında başka teme var ise  o temada seo kurulu degil ise olabiliyor :)

Ben hiçbir zaman default thema kullanmadım.Hep farklı themalar kullandım.Ama 1.5 senedir aynı themayı kullanıyorum.
Sitemin seo performans sonuçları kötü değil hatta iyi diyebilirim.wMaracında 88%, Seohocası'ında 91% görünüyor.
GTmetrix sonuçları da speed Grade 85% yslow da 72% dir.


19 Mayıs 2014, 00:08
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

2 ay önce seo4 ü kaldırmanız bu sorun için yeterli neden bence.
Ya hiç kurmayacaktınız ya da kaldırmayacaktınız.
Çok kötü olmuş.
Google de mevcut indexlerinizi silmiş.
Şimdi sayfaların yeniden indexlenmesini beklemelisiniz.

Kurduğum için çok pişman oldum zaten.Kurulumu bir dert kaldırılması başka bir dert.Seo ciddi anlamda tagget hatası verdiği için kaldırmak zorunda kalmıştım.Ama iki ay sonramı Google uyandı?


19 Mayıs 2014, 00:10
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

2 ay sonra uyandı değil. Seni beklemiş eski link yapısına dönersin diye. Dönmeyince de kaldırmış indexlerini.