Konu: & xhtml Hatası  (Okunma sayısı 577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

04 Mayıs 2014, 18:35
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

Arkadaşlar site de kullandığım bir modta aşağıda ki url yer alıyor ve xhtml hatası veriyor.

Kod: [Seç]
http://uwa.netvibes.com/apps/multifeed.php?provider=miso&url=http%3A%2F%2Favatars.netvibes.com%2Fmultifeed%2F579549&title=Forumigo8navigation",options:
Normalde kodta yer alan & karekterinden sonra amp; ilave edince xhtml sorunu ortadan kalkıyor.Yani şu şekilde  & şeklinde olacak.Fakat bu durumdada url çalışmıyor.Bu sorunla ilgili bir fikriniz varmı?
Bu karekterden iki tane mevcut birincisinde sorun çıkıyor.İkinci karekteri & yapınca sorun olmuyor.

« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2014, 18:37 Gönderen: kimyaci »

04 Mayıs 2014, 18:37
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

hatayı online görebileceğimiz link var mı?
hangi sayfada oluyor bu hata?



04 Mayıs 2014, 18:47
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

dosyaya eklediğiniz kodu buraya ekleyin bakalım.


04 Mayıs 2014, 18:52
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

dosyaya eklediğiniz kodu buraya ekleyin bakalım.


Aşağıda ki kodu html block oluşturup bakabilirsiniz.Ama sanırım burada portal kurulu değil.

Kod: [Seç]
<script type="text/javascript">
var UWA = {hosts:{"uwa":"http://uwa.netvibes.com","exposition":"http://uwa.netvibes.com"}}, UWA_ASYNC = UWA_ASYNC || [];
    UWA_ASYNC.push({url: "http://uwa.netvibes.com/apps/multifeed.php?provider=miso&url=http://avatars.netvibes.com/multifeed/579549&amp;title=Forumigo8navigation",options:{"title":"Forumigo8navigation","color":"blue","height":"1200","buildHeader":true,"displayHeader":false}});
(function () {
    var a = document.getElementsByTagName("script"), b = a[a.length - 1] || document.body.lastChild,
        c = b.parentNode, d = document.createElement("script"), e = document.createElement("div");
    e.id = "UWA_ASYNC"; d.type = "text/javascript"; d.async = true;
    d.src = ("https:" == document.location.protocol ? "https://" : "http://")   UWA.hosts.uwa.split("://")[1]   "/lib/c/UWA/js/UWA_Embedded.js?v=1.3.RC4";
    c.insertBefore(d, b); c.insertBefore(e, b)
})();
</script>


04 Mayıs 2014, 18:57
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

verdiğiniz kod bende çalışmadı.
o işareti silip yerine and yazmayı deneyin bakalım olacak mı başka da bir fikrim yok.


04 Mayıs 2014, 19:05
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

verdiğiniz kod bende çalışmadı.
o işareti silip yerine and yazmayı deneyin bakalım olacak mı başka da bir fikrim yok.

Yok ne yazık ki olmadı.Tesekkürler.


04 Mayıs 2014, 20:05
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

bunu kaldırıp
&amp;
boyle deneyin
& title=


04 Mayıs 2014, 21:03
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 141
    • Karma: 1
    • Forumigo8navigation
    • Profili Görüntüle

bunu kaldırıp
&amp;
boyle deneyin
& title=

Bunda problem yok.amp; eklemem lazım. "miso&url=" burada sıkıntı var.Bu kodu "miso&amp;url=" şeklinde yapınca xhtml hatası gidiyor ama bu seferde url çalışmıyor.