Konu: Üst alanı biraz daha genişletmek.  (Okunma sayısı 1056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

30 Temmuz 2011, 23:01
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Valla nedir bu alandan çektiğim anlamadım :)

Boşluk dolsun diye haberleri kullanmaya karar verdim. Azda aşağıya çeltim.

Üyede sorun yok. Ancak ziyaretçi olarak bakınca alt satıra kayıyor alanı yetmediği için haberlerin.

Alt satıra kaydığı zaman da üst menünün butonları aşağıya kayıyor.

Ziyaretçide sorun çıkma nedenide uzun alan geldiği için sanırım.

Haberlerin kaplayacağı alanı genişletebilirsek çözülür galiba.

Not: Üye girişinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.



30 Temmuz 2011, 23:05
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Çok zor bir temanız var. üzerinde epeyce de değişiklik yaptık. cssden ayarlamaya çalışın. Olmazsa müsait zaman bakarım. Olur mu bilmem. Bi trafı yapıyordun öbür taraf bozuluyor. Sıkıntılı bir tema.


30 Temmuz 2011, 23:08
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Çok zor bir temanız var. üzerinde epeyce de değişiklik yaptık. cssden ayarlamaya çalışın. Olmazsa müsait zaman bakarım. Olur mu bilmem. Bi trafı yapıyordun öbür taraf bozuluyor. Sıkıntılı bir tema.

Aynen hocam ya nerden beğendiysek. Birde her alanı değiştim. Üst menüye en son geldim.
Haberleri sağdan sola doğru uzatmak gerek sadece. Sığmayıp alt satıra kaydığı için butonlar iniyor aşağıya..

Haberlerin bulunduğu alanı genişletmek için bakmam gereken bir alan varmı ezberinizde peki?

news diye falan bulabilirim sanırım. Bir uğraşayım siz diğer arkadaşa bakarken.


30 Temmuz 2011, 23:13
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

div#top_section  div.news p
ve
#top_section div.news

cssde bu başlıklara verilmiş olan genişlikleri değiştirin ya da genişlik belirtilmemiş ise genişlik vermeyi deneyin.


30 Temmuz 2011, 23:21
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

#top_section div.news

news'lerde önizleme yaparak o sırada bunu buldum hocam.

65'di denemek için uzun yazdım. Satır kayıyordu. 95 yaptım tek satır oldu.

Bir üyelikten birde ziyaretçi gibi bakayım. Başka biyeri kurcalamadan, diğer yerleride bozmadan olacak gibi.

Not: Tamamdır hocam. 95 yaptım. 0 boş değerlerle oynadım birazda.
1px'de sağa kaydırdım o alanı. Sıkışma yapmasın diye.
6 kelime 13px haberler taşma yapmadan kullanılabiliyor.
Aynı sorunu yaşayan olursa diye açıklamış olalım :)

« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2011, 23:33 Gönderen: alpereee »

30 Temmuz 2011, 23:49
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Son mesajı düzenlemiştim çözüm için ancak son 2 şey daha sorayım...

1. Bu konuyu kaldır dediğimiz zaman konumu siliniyor?
Yoksa konu çözüldü olayı vardı. Size uyarı mı geliyor? Ona göre kullanalım. (linkindr remove varmış. sanırım siliyor)

2. Bu yaptığımız üst menünün sağ sol ayarlaması ne diye geçiyordur peki?
Avatarı ekleyemiyoruz malum kaydı.
Haber alanıyla yeni mesajları göster alanını yaklaştırayım birazda orantılı olarak.

Alttaki alanı sağa sola yani;


Merhaba Yönetici
    Yeni gönderilen iletileri göster
    İletilerime yazılan yeni yanıtları göster
    30 Temmuz 2011, 23:45:39
    Özel mesajlarınız: 232 (0)



30 Temmuz 2011, 23:53
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Konuyu kaldır tıklayonca konu silinir. Konu ayarlarında silinen konular bölümü oluşturdu iseniz konu oraya gider. Bahsettiğiniz moddan haberim yok.


30 Temmuz 2011, 23:59
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Konuyu kaldır tıklayonca konu silinir. Konu ayarlarında silinen konular bölümü oluşturdu iseniz konu oraya gider. Bahsettiğiniz moddan haberim yok.

Diğer destek sitelerinde aynı yerde konu çözüldü gibi birşey var yani. Onun için demiştim, elim oraya gidiyor. :)

Yeni mesajlar bölümünü de kurcalayayım bakalım. Bir şekilde denk gelir. :)

Teşekkür ederim.

Hımm.. Anladım. Bu bizim standart böl, sabitle, kaldır butonundan yetki verilmişiymiş.
Anladım :)