Konu: Anasayfaya avatar eklemek  (Okunma sayısı 1938 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

30 Temmuz 2011, 15:53
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Anasayfadaki alanda avatar yok benim malum bölümde.

Aslında koduda buldum ekledim ama bu satırı eklediğim zaman yeni iletiler vs. kısmı sağa değilde alt satıra kayıyor.


Yani normal olarak avatar gelince sağa kayması gerek tarih, hoşgeldiniz yazıları falan.
Farklı farklıda ekledim kodu ama yapamadım.

Avatarın anasayfada görünmesi için sonradan eklediğim kod bu doğru sanırım eklememde bir sıkıntı yoktur;

Kod: [Seç]
if (!empty($context['user']['avatar']))
echo '<div id="crip-avatar" class="clearfix">', $context['user']['avatar']['image'], '</div>';


« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2011, 16:08 Gönderen: alpereee »

30 Temmuz 2011, 16:16
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Şuradaki gibi mi?
http://demo.spinabifidaturkey.com/index.php

demo üyelik: demo
şifresi: demo


30 Temmuz 2011, 16:19
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

:D Aynen hocam. Oradaki gibi. Ben kodu buldum başka temadan ekledim ama hep alta kaydı.


30 Temmuz 2011, 16:20
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Size akşamki dosyanızı avatar eklenmiş olarak veriyorum ozaman.
Dosyanızda akşamdan beri değişiklik yaptı iseniz onları tekrar eklersiniz.


30 Temmuz 2011, 16:25
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Size akşamki dosyanızı avatar eklenmiş olarak veriyorum ozaman.
Dosyanızda akşamdan beri değişiklik yaptı iseniz onları tekrar eklersiniz.
bu ziyaretçi giriş yap kayıt ol, tarih vs. eksikti gece sonradan eklemiştim ama dener dener eklerim yeniden. inceleyeyim bir kodları. :D Dosyayı eklemiştim ama geç kaldım. Bir ekleyeyim bakalım hemen.


30 Temmuz 2011, 16:27
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Verdiğim dosyadaki değişikliklere bakıp uygulayabilirsiniz. Ya da bir önceki mesajımda dediğim gibi yapın.


30 Temmuz 2011, 16:42
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Kodları buldum ayarladım hocam büyük ölçüde olduda.

Explorerda hiç kaymazdı. Explorerda bu üst menü butonları aşağıya kaydı :(

Kare avatar koydum.
Son benim düzenlediğim hali,


« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2011, 16:46 Gönderen: alpereee »

30 Temmuz 2011, 16:47
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

dosyanızı sitenize atın bakayım.


30 Temmuz 2011, 16:47
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle


30 Temmuz 2011, 17:02
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Kod: [Seç]
#main_custom_menu
{
padding: 0 0 0 0.5em;
float: left;
width: 100%;
margin-top: 15px!important;
}

css dosyasında bu bölümü yukarıdaki şekilde değişip deneyin. her tarayıcıya uygulamak zor. ie iyi bir tarayıcı değil. dediğiniz sıkıntı 7 sürümünde oluyor.