Konu: istatistik top 10 yeni  (Okunma sayısı 1277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12 Nisan 2014, 16:33
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

Uzun zamandir düşünüyordum yapmayı, zira yapılan istatistik modlarininin hic biri işe yaramas kimi formu sorguyla dolduruyor kimi db sorgusuyla formu kasiyor kisacasi bu mod smf kodlamasiyla bire bir entegredir
modu geliştire bilirsiniz ben başlangic,ini yapiyorum.
CANLI DEMO


./Sources/Subs-Recent.php

bul

Kod: [Seç]
IFNULL(mem.real_name, m.poster_name) AS poster_name,
degis

Kod: [Seç]
IFNULL(mem.real_name, m.poster_name) AS poster_name, t.id_board, b.name AS board_name, t.num_views, t.num_replies,
bul

Kod: [Seç]
'time' => timeformat($row['poster_time']),
altina ekle

Kod: [Seç]
'views' => comma_format($row['num_views']),
         'replies' => comma_format($row['num_replies']),

./Themes/default/BoardIndex.template.php

bul (2 tane var uste ciksin derseniz ustu editleyin yoksa alti)

Kod: [Seç]
// Show lots of posts.
      elseif (!empty($context['latest_posts']))
      {
         echo '
            <dl id="ic_recentposts" class="middletext">';

         /* Each post in latest_posts has:
               board (with an id, name, and link.), topic (the topic's id.), poster (with id, name, and link.),
               subject, short_subject (shortened with...), time, link, and href. */
         foreach ($context['latest_posts'] as $post)
            echo '
               <dt><strong>', $post['link'], '</strong> ', $txt['by'], ' ', $post['poster']['link'], ' (', $post['board']['link'], ')</dt>
               <dd>', $post['time'], '</dd>';
         echo '
            </dl>';
degis

Kod: [Seç]
// Show lots of posts.
      elseif (!empty($context['latest_posts']))
      {
         echo '
                              <table cellpadding="0" cellspacing="1" width="100%" border="0">
              <tr>
               <td class="catbg2" style="text-align:left;" colspan="2">',$txt['recent_title'],'</td>
               <td class="catbg2" style="text-align:center;">',$txt['recent_replies'],'</td>
               <td class="catbg2" style="text-align:center;">',$txt['recent_views'],'</td>
               <td class="catbg2" style="text-align:center;">',$txt['recent_boardname'],'</td>
               <td class="catbg2" style="text-align:center;">',$txt['recent_by'],'</td>
               <td class="catbg2" style="text-align:right;">',$txt['recent_time'],'</td>
             </tr>';


         /* Each post in latest_posts has:
               board (with an id, name, and link.), topic (the topic's id.), poster (with id, name, and link.),
               subject, short_subject (shortened with...), time, link, and href. */
                  $cnt = 0;
         foreach ($context['latest_posts'] as $post){
         $cnt++;
         $class = ($cnt % 2) ? 'windowbg' : 'windowbg2';
         
        echo '
                     <tr>
                     <td></td>
                        <td class="', $class, '" title="', $post['preview'] ,'">', $post['link'], '</td>
                        <td class="', $class, '" style="text-align:center;">', $post['replies'], '</td>
                        <td class="', $class, '" style="text-align:center;">', $post['views'], '</td>                       
                        <td class="', $class, '" style="text-align:center;">',$post['board']['link'], '</td>
                        <td class="', $class, '" style="text-align:center;">',$post['poster']['link'], '</td>
                        <td class="', $class, '" style="text-align:right;" nowrap="nowrap">', $post['time'], '</td>

                     </tr>';
       }

         echo '
            </table>';

./Themes/default/languages/Modifications.english.php

bul
Kod: [Seç]
?>
Öncesine Ekle:

Kod: [Seç]
$txt['recent_title'] = 'Subject';
$txt['recent_views'] = 'Views';
$txt['recent_replies'] = 'Replies';
$txt['recent_boardname'] = 'Board name';
$txt['recent_by'] = 'Author';
$txt['recent_time'] = 'Date';

kulandiginiz dil dosyasina

Kod: [Seç]
$txt['recent_title'] = 'Son Konular';
$txt['recent_views'] = 'Gösterim';
$txt['recent_replies'] = 'Yanit';
$txt['recent_boardname'] = 'Bölüm Adi';
$txt['recent_by'] = 'Gönderen';
$txt['recent_time'] = 'Tarih';


« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 21:47 Gönderen: Bolulu »

12 Nisan 2014, 16:43
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

malesef devamini yazamiyorum forbit hatasi veriyor site sanirim hostan kaynakli bir poroblem var gerisini demo siteden tamamlayin


13 Nisan 2014, 21:48
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 73
    • Karma: 4
    • webmaster forumu
    • Profili Görüntüle

Eline sağlık @geçitli arkadaş. Başlığı değiştirdim. Ufak bir yazım hatası vardı.

Webmaster Sitesi: http://webmaster.bbs.tr

13 Nisan 2014, 22:08
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Eline sağlık @geçitli arkadaş. Başlığı değiştirdim. Ufak bir yazım hatası vardı.
Orhan Bey (gecitli) yurt dışında yaşıyor ve klavyesi türkçe olmadığı için yazım hataları olabiliyor. Hoşgörelim. Allah razı olsun her ikinizden de.


15 Nisan 2014, 13:09
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 23
    • Karma: 0
    • Mp3 Sitemiz
    • Profili Görüntüle

Elinize sağlık. Site yapımını tamamlayınca uygulayacağım bunu. Sade ve hoş olmuş.


02 Ocak 2015, 18:29
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Merhaba ben modu manuel olarak kurdum. Fakat sıkıntı yarattığı için geri kaldırdım. Yedeklerimi attım fakat şu an site internal server error hatası veriyor sorgu yapıyor sorguya yanıt bulamıyor. Veritabanında sorgu mu ekledi bu mod ?


06 Ocak 2015, 13:29
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

Pek sanmıyorum ama manuel olarak işlemleri tekrar geri alırmısnız.Bir yerde bir hata olmalı.


07 Ocak 2015, 21:50
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 22
    • Karma: 0
    • cihadehli
    • Profili Görüntüle

paket kurulum yokmu..?


08 Ocak 2015, 17:08
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Tamamdır bir süre yapıyor sonrasında düzeliyor. düzeldi şimdi site.


29 Haziran 2017, 20:07
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 21
    • Karma: 0
    • yok
    • Profili Görüntüle

@admin bu sitedeki anasayfadaki son konuları nasıl yaptın? Ajax modu olayı çok karışık oldu. Buradakinin nasıl yapıldığını söyler misin lütfen.