Konu: Kategorileri Düzenleme Sorunu  (Okunma sayısı 634 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11 Nisan 2014, 02:17
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

Merhaba,

Admin panelinde kategoriler sekmesinde bölümlerle ilgili değişiklik yapmak istediğimde eğer bölüm başlığı türkçe karakter içeriyorsa değiştire bastığımda hiçbir bilgi görünmüyor

Başlık adı , tanım vesaire her şey boş sanki yeni bir bölüm oluşturuyormuşum gibi.

Türkçe karakter içermeyen bölüm başlıklarında böyle bir sorun yok.

Şaşkınım :/ nasıl düzeltebiliriz ?

Pointblank AimBot & VipHack & WallHack - Anasayfa


11 Nisan 2014, 06:50
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Aynı sorun Yemliha Beyin sitesinde de var. Çözüm bulamamış oda. Birbirinizle iletişim halinde olun. Ben kurduğunuz bir moddan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Her ikinizin de kullandığı modifikasyonların listesini çıkarıp, ortak kullandığınız modifikasyonları sırayla kaldırıp deneme yanılma yöntemiyle hataya neden olan modifikasyonu tespit etmenizi öneririm. En başta seoyu kaldırıp bi deneyin.

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2014, 07:05 Gönderen: bolubeyi »

11 Nisan 2014, 13:15
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

Aligned and Bilateral Child Boards1.5
2.Board-color-and-icons1.1
3.Inuitive Age1.0
4.Simple Audio Video Embedder2.5.1
5.SMFPacks Shoutbox


11 Nisan 2014, 15:05
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 152
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle

Kullandığımız ortak bir modifikasyon yok.



11 Nisan 2014, 19:29
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

aynı hostta başka bir klasöre sıfır smf kurup aynı db ile deneyin bakalım sorun yoksa sıkıntı dosyalarınızdadır.

Sorun olursa bu sefer aynı dbyi farklı hostta kullanıp sıfır smfde deneyin.

Böylece sorunun kaynağını tespit etmeye çalışın. Çemberi daraltın.


12 Nisan 2014, 13:18
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 152
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle


12 Nisan 2014, 15:47
Yanıtla #6
  • mavice

Acaba sitede kullanılan font ile bir alakası olabilir mi ?




Kod: [Seç]
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Aclonica:regular">


12 Nisan 2014, 18:16
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

Sanırım olabilir, diğer arkadaşta font kullanıyor mu ?


12 Nisan 2014, 22:12
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 152
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle

Yok ben font kullanmıyorum