Konu: Simple Portal Sohbet Kutusu Sorunu  (Okunma sayısı 825 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

09 Nisan 2014, 13:23
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

slm arkadaşlar 3 aydır cözemedim  sorun var sp sohbet kutusunda hersey  normal  ama anormal  olan şey yazdım yazıyı  öncesinde  gidiyordu  direk kac saniyeye ayarlısa o saniyede düşüyordu  ama şimdi  f5 yapiyoruz o şekilde   yazı düşüyor arkadaşlar Bu Sorun Acil Cözmemiz Lazım  Sizden Ricam  Kendi Resmi Sitelerinde Baktım Orda Tartişma Konusunda Sohbet Kutusu Vardı Yenileme Sorunu Ama Cözüm Bulamamişlar İnşallah Burada Bulunur Cok Acil Yardımlarınızı Bekliyorum


09 Nisan 2014, 15:47
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

spnin manuel kurulum dökümanını açın. spnin kurulumu ile gelen tüm dosyaları ftpden silin ve silindiğinden emin olun. Bazı hostlarda silinmesi zahmetli oluyor ya da silinemeyebiliyor. Daha sonra spnin kurulumu ile gelen dosyaları manuel olarak ftpye ilgili dizinlere atın. Yine çalışmazsa sorun hosting sağlayıcınızın chatboxu engellemesinden kaynaklıdır. Sorunu hosting sağlayıcınızla çözün ya da hostunuzu değiştirin. Alternatif olarak farklı chatbox modifikasyonlarını deneyebilirsiniz. Tabi ki hostunuz musade ederse.


09 Nisan 2014, 19:29
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

dedıniz gıbı yaptım olmadı  fırmama bıldırdım  dedı sey şu bu şekilde yazmış

Buna yönelik herhangi bir engelleme bulunmamakta

İyi Çalışmalar / Best Regards
_____________
*********


09 Nisan 2014, 20:09
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Kimse sütüm kara demez.


10 Nisan 2014, 18:25
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

Haklısın abı   3 aydır bu soruna bi cozum  bulunmadı  bırde sıfır forum  kurulumunda  sorun   yok ama  tasıma  yada  kaldırıp  yüklendinde bu hata  verıyor


10 Nisan 2014, 18:33
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

spnin manuel kurulum dökümanını açın. spnin kurulumu ile gelen tüm dosyaları ftpden silin ve silindiğinden emin olun. Bazı hostlarda silinmesi zahmetli oluyor ya da silinemeyebiliyor. Daha sonra spnin kurulumu ile gelen dosyaları manuel olarak ftpye ilgili dizinlere atın. Yine çalışmazsa sorun hosting sağlayıcınızın chatboxu engellemesinden kaynaklıdır. Sorunu hosting sağlayıcınızla çözün ya da hostunuzu değiştirin. Alternatif olarak farklı chatbox modifikasyonlarını deneyebilirsiniz. Tabi ki hostunuz musade ederse.
aynı hosta sıfır forum kurulunca hata vermiyorsa sorun hosting kaynaklı değildir ozaman. spyi kaldırıp dbden smf_sp_shoutboxes ve smf_sp_shouts isimli tablolaları silip tekrar kurmayı deneyin ve yukarıda alıntı iletide anlattıklarımı tekrar yapıp deneyin.