Konu: Site üstüne bar player ekleme.?  (Okunma sayısı 1850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

31 Mart 2014, 14:30
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Kodu nereye ekleyeceğim yardımcı olurmusunuz. Site üstünde sabit kalacak sitede bölümleri gezerken yeniden başlamayacak şekilde.
Birde aşağıda ('playlist':'http://soundcloud.com/forss/sets/soulhack') linki yerine radyo linki ekleyebilirmiyiz.?

Kod: [Seç]
<script type="text/javascript" src="http://scmplayer.net/script.js"
data-config="{'skin':'skins/scmGreen/skin.css','volume':50,'autoplay':true,'shuffle':false,'repeat':1,'placement':'top','showplaylist':false,'playlist':'http://soundcloud.com/forss/sets/soulhack'}" ></script>


31 Mart 2014, 16:13
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

bu türden kodlar her sayfa değişiminde radyoyu yeniden başlatır. böyle şeylerle siteniz kastırmayın.


31 Mart 2014, 16:16
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Hocam sıkıntı olmuyor sitem için ben kodu index.template.php de en üste eklediğimde istediğim oluyor fakat sitenin tüm yazıları büyük çıkıyor siz başka yolunu biliyorsanız onu yapayım çünkü radyo benim sitem için önemli tsk ederim.


01 Nisan 2014, 08:56
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Hocam eklemek istediğim radyonun bi benzerini sohbet bölümüne eklemişsiniz işte yardımcı olacakmısınız ?


01 Nisan 2014, 12:55
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Hangi radyoyu dinletecekseniz o radyonun sitesinden radyo dinleme kodunu alın, sitenize eklemek için yardımcı oluruz.


01 Nisan 2014, 13:45
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Sitenin en üstüne sabit olarak eklemek istiyorum buyrun kodu.

Kod: [Seç]
<script type="text/javascript" src="http://scmplayer.net/script.js"
data-config="{'skin':'skins/scmGreen/skin.css','volume':70,'autoplay':true,'shuffle':false,'repeat':1,'placement':'top','showplaylist':false,'playlist':'http://soundcloud.com/forss/sets/soulhack'}" ></script>


01 Nisan 2014, 14:39
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

nereden aldın bu kodu hangi radyonun kodu?


01 Nisan 2014, 15:31
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

http://scmplayer.net sitesi veriyor. Hocam ben bu kodu index.template.php nin en üstüne ekliyorum sitede çıkıyor fakat forum yazıları büyüyor.


01 Nisan 2014, 19:24
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Radyo kodu değil o sitenin verdiği player kodu. Eklediğiniz mp3leri çalıyor.


01 Nisan 2014, 19:28
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

tmm bu kodu kullanarak bır radyo adresi verip yerleştirmek istiyorum olmazmı yani bu.. ben bilmiyorum radyo url kodunu nereye eklıcez bız sadece playerını kullanmak ıstıyoruz.