Konu: SA Facebook Integrasion Ayarı Publısh Butonunu Kaldırma ?  (Okunma sayısı 486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

25 Mart 2014, 18:43
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle


25 Mart 2014, 18:45
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle



25 Mart 2014, 18:51
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Display.template.php
Bul:
Kod: [Seç]
if (!empty($context['show_publish_button']) && !$context['user']['is_logged'] || !empty($context['show_publish_button']) && $context['user']['is_logged'] || $message['can_approve'] || $context['can_reply'] || $message['can_modify'] || $message['can_remove'] || $context['can_split'] || $context['can_restore_msg'])

Değiştir:
Kod: [Seç]
if ($message['can_approve'] || $context['can_reply'] || $message['can_modify'] || $message['can_remove'] || $context['can_split'] || $context['can_restore_msg'])
Butonları resim yapmak için de şu 2 moddan birini kurabilirsiniz.
1. http://www.smfdestek.com/index.php?topic=278.msg1146#msg1146
2. http://www.smfdestek.com/index.php?topic=279.msg1147;topicseen#msg1147


25 Mart 2014, 19:13
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Olmadı hocam kalkmadı publısh o yazının üstüne gelince
Kod: [Seç]
javascript:void(0) böyle yazı cıkıyor.


25 Mart 2014, 19:19
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bunu da sil ozaman ya da modu kaldır.
Kod: [Seç]
    if (class_exists('SAFacebookhooks')) {
    echo
SAFacebookhooks::facebook_showPub(
    array(
'subject' => $message['subject'],
'body' => $message['body'],
'href' => $message['href'],
'isPost' => true,
        )
);
    }


25 Mart 2014, 19:42
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Hocam sen dersinde olmazmı yaa :) tsk ederim o butonu kaldırdım sımdı diğer konuyu halledicem.
Ellerine sağlık çözülmüştür sorun.


25 Mart 2014, 21:16
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Butonları resim yapmak için de şu 2 moddan birini kurabilirsiniz.
1. http://www.smfdestek.com/index.php?topic=278.msg1146#msg1146
2. http://www.smfdestek.com/index.php?topic=279.msg1147;topicseen#msg1147

Hocam bunların içinde Alıntı Değiştir Sil butonu ile alakalı değişiklik yok gibi images klasörü içinde alıntı değiştir jpg resmi yok.