Konu: Menü Butonlarını Değiştirme..?  (Okunma sayısı 1026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

19 Mart 2014, 02:50
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle


19 Mart 2014, 04:38
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2019
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

html formatında butonlarınızı ve linklerinizi hazırlayın sonra sitenize eklemeye yardımcı olalım.


19 Mart 2014, 04:51
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

tmm. patron tsk ederim ben butonları hazırlayayım.


19 Mart 2014, 09:32
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Hocam son bir sorum olacak benim istediğim tam bu şekilde işte bunu nasıl ney gibi bir programla yapabilirim siyah menü butonu sayfa eni kadar olsun zaten sıkıntı değil ekledikçe gider valla böyle birşey yapabilirsek süper olur. rengi değiştirme şansımız olursa herkez kullanır.


19 Mart 2014, 11:24
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

bunun gibi bir menuyu css olarak hazırlayabilirsin. daha sonra hasan hocam yardımcı olacaktır.

şuralarda var mesela inceleyebilirsin.

http://cssmenumaker.com/



19 Mart 2014, 12:45
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

css menüyü oluşturdum ara butonunu kaldırdım daha doğrusu sonra değişiklik falan yaparım şimdilik bu kadar yeter şimdi bunu nasıl siteye eklerim. tsk ederim yardımcı oldugunuz için.


19 Mart 2014, 13:08
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 264
    • Karma: 14
    • smf destek
    • Profili Görüntüle

http://teknoromi.com/index.php?topic=2059.0 şurda örnekler var inceleyebilirsiniz

index.template.php de bul
Kod: [Seç]
// Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]...
function template_menu()
{
 global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;

 echo '
 <div id="main_menu">
 <ul class="dropmenu" id="menu_nav">';

 foreach ($context['menu_buttons'] as $act => $button)
 {
 echo '
 <li id="button_', $act, '">
 <a class="', $button['active_button'] ? 'active ' : '', 'firstlevel" href="', $button['href'], '"', isset($button['target']) ? ' target="' . $button['target'] . '"' : '', '>
 <span class="', isset($button['is_last']) ? 'last ' : '', 'firstlevel">', $button['title'], '</span>
 </a>';
 if (!empty($button['sub_buttons']))
 {
 echo '
 <ul>';

 foreach ($button['sub_buttons'] as $childbutton)
 {
 echo '
 <li>
 <a href="', $childbutton['href'], '"', isset($childbutton['target']) ? ' target="' . $childbutton['target'] . '"' : '', '>
 <span', isset($childbutton['is_last']) ? ' class="last"' : '', '>', $childbutton['title'], !empty($childbutton['sub_buttons']) ? '...' : '', '</span>
 </a>';
 // 3rd level menus
 if (!empty($childbutton['sub_buttons']))
 {
 echo '
 <ul>';

 foreach ($childbutton['sub_buttons'] as $grandchildbutton)
 echo '
 <li>
 <a href="', $grandchildbutton['href'], '"', isset($grandchildbutton['target']) ? ' target="' . $grandchildbutton['target'] . '"' : '', '>
 <span', isset($grandchildbutton['is_last']) ? ' class="last"' : '', '>', $grandchildbutton['title'], '</span>
 </a>
 </li>';

 echo '
 </ul>';
 }

 echo '
 </li>';
 }
 echo '
 </ul>';
 }
 echo '
 </li>';
 }

 echo '
 </ul>
 </div>';
}
değiştir
Kod: [Seç]
// Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]...
function template_menu()
{
 global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;

 echo '
<div id="cssmenu">
<ul>';

 foreach ($context['menu_buttons'] as $act => $button)
 {
 echo '
 <li class="has-sub" id="button_', $act, '">
 <a class="', $button['active_button'] ? 'active ' : '', 'firstlevel" href="', $button['href'], '"', isset($button['target']) ? ' target="' . $button['target'] . '"' : '', '>
 <span class="', isset($button['is_last']) ? 'last ' : '', 'firstlevel">', $button['title'], '</span>
 </a>';
 if (!empty($button['sub_buttons']))
 {
 echo '
 <ul>';

 foreach ($button['sub_buttons'] as $childbutton)
 {
 echo '
 <li>
 <a href="', $childbutton['href'], '"', isset($childbutton['target']) ? ' target="' . $childbutton['target'] . '"' : '', '>
 <span', isset($childbutton['is_last']) ? ' class="last"' : '', '>', $childbutton['title'], !empty($childbutton['sub_buttons']) ? '...' : '', '</span>
 </a>';
 // 3rd level menus
 if (!empty($childbutton['sub_buttons']))
 {
 echo '
 <ul>';

 foreach ($childbutton['sub_buttons'] as $grandchildbutton)
 echo '
 <li>
 <a href="', $grandchildbutton['href'], '"', isset($grandchildbutton['target']) ? ' target="' . $grandchildbutton['target'] . '"' : '', '>
 <span', isset($grandchildbutton['is_last']) ? ' class="last"' : '', '>', $grandchildbutton['title'], '</span>
 </a>
 </li>';

 echo '
 </ul>';
 }

 echo '
 </li>';
 }
 echo '
 </ul>';
 }
 echo '
 </li>';
 }

 echo '
 </ul>
 </div>';
}

index.css en alta ekle
Kod: [Seç]
#cssmenu ul {
  margin: 0;
  padding: 7px 6px 0;
  background: #51d16f url(images/overlay.png) repeat-x 0 -110px;
  line-height: 100%;
  border-radius: 1em;
  font: normal 0.5333333333333333em Arial, Helvetica, sans-serif;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius: 5px;
  border-radius: 5px;
  -webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  -moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  width: auto;
}
#cssmenu li {
  margin: 0 5px;
  padding: 0 0 8px;
  float: left;
  position: relative;
  list-style: none;
}
#cssmenu a,
#cssmenu a:link {
  font-weight: bold;
  font-size: 11px;
  color: #e7e5e5;
  text-decoration: none;
  display: block;
  padding: 8px 20px;
  margin: 0;
  border-radius: 5px;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius: 5px;
  text-shadow: 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.3);
}
#cssmenu a:hover {
  background: #000;
  color: #fff;
}
#cssmenu .active a,
#cssmenu li:hover > a {
  background: #79dc90 url(images/overlay.png) repeat-x 0 -40px;
  background: #666666 url(images/overlay.png) repeat-x 0 -40px;
  color: #444;
  border-top: solid 1px  #f8f8f8;
  -webkit-box-shadow: 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  -moz-box-shadow: 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  box-shadow: 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  text-shadow: 0 1px 0 #ffffff;
}
#cssmenu ul ul li:hover a,
#cssmenu li:hover li a {
  background: none;
  border: none;
  color: #666;
  -webkit-box-shadow: none;
  -moz-box-shadow: none;
}
#cssmenu ul ul a:hover {
  background: #51d16f url(images/overlay.png) repeat-x 0 -100px !important;
  color: #fff !important;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius: 5px;
  border-radius: 5px;
  text-shadow: 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.1);
}
#cssmenu li:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu ul ul {
  z-index: 1000;
  display: none;
  margin: 0;
  padding: 0;
  width: 170px;
  position: absolute;
  top: 40px;
  left: 0;
  background: #ffffff url(images/overlay.png) repeat-x 0 0;
  border: solid 1px #b4b4b4;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius: 5px;
  border-radius: 5px;
  -webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.3);
  -moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.3);
  box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.3);
}
#cssmenu ul ul li {
  float: none;
  margin: 0;
  padding: 3px;
}
#cssmenu ul ul a,
#cssmenu ul ul a:link {
  font-weight: normal;
  font-size: 11px;
}
#cssmenu ul:after {
  content: '.';
  display: block;
  clear: both;
  visibility: hidden;
  line-height: 0;
  height: 0;
}
* html #cssmenu ul {
  height: 1%;
}



19 Mart 2014, 13:29
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Usta tsk ederim şimdi biraz olsun anladım kendim yerleştirebilirim peki bu sesli butonları nasıl oluşturabiliriz sesli efektli butonlar oluştursak bu site için olurmu ?


19 Mart 2014, 13:39
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 264
    • Karma: 14
    • smf destek
    • Profili Görüntüle

evet olabilir bolubeyi öyle bir çalışması vardı sitede eklimi hatırlamıyorum ama