Konu: Tapatalk sonrası google analytics sorunu  (Okunma sayısı 813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16 Mart 2014, 22:36
  • *
    • İleti: 29
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

Merhaba arkadaşlar,

Forum siteme tapatalk yükledim, tapatalk sorunsuz çalışıyor, fakat tapatalk sonrası sanki google analytics sadece tapatalk girişlerini sayıyor, hit 3-4 gösteriyor.
Aanalytics kodunu mod ile girdim, index template kod ile girmiş olsaydım doğru saymaya devam eder miydi?
Sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir, teşekkürler.


16 Mart 2014, 23:55
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 73
    • Karma: 4
    • webmaster forumu
    • Profili Görüntüle

Benim 4-5 forumda tapatalk var, böyle bir sonuçla karşılaşmadım.

Webmaster Sitesi: http://webmaster.bbs.tr

17 Mart 2014, 05:54
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

index.templateye ekleyin kodunuzu.


17 Mart 2014, 10:52
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 29
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

index.templateye ekleyin kodunuzu.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim, hide kodunun öncesine ekledim fakat olmadı, site hata veriyor açılmıyor, eklemeyle ilgili başka püf noktası var mıdır?


17 Mart 2014, 20:07
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

kodunuzu ve dosyanızı görelim bakalım.


17 Mart 2014, 21:06
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 29
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

kodunuzu ve dosyanızı görelim bakalım.

Hocam, template ekte kod da aşağıda teşekkür ederim.

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-48605443-1', 'civictr.com');
  ga('send', 'pageview');

</script>


17 Mart 2014, 21:11
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Kodunuzu şu şekilde değiştirip:
Kod: [Seç]
<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i[\'GoogleAnalyticsObject\']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,\'script\',\'//www.google-analytics.com/analytics.js\',\'ga\');

  ga(\'create\', \'UA-48605443-1\', \'civictr.com\');
  ga(\'send\', \'pageview\');

</script>

şunun üstüne ekleyebilirsiniz.
Kod: [Seç]
</head>
<body>';


17 Mart 2014, 21:15
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 264
    • Karma: 14
    • smf destek
    • Profili Görüntüle

' işaretleinde smf hata verir önüne\ koymak gerekiyor \'


17 Mart 2014, 21:28
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 29
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

Kodunuzu şu şekilde değiştirip:

şunun üstüne ekleyebilirsiniz.
Kod: [Seç]
</head>
<body>';

Hocam çok teşekkür ederim oldu.

' işaretleinde smf hata verir önüne\ koymak gerekiyor \'

Teşekkür ederim benim de çözemediğim kısım burasıydı :)