Konu: Yeni buton ve oraya başka bir siteyi gömmek nasıl olur ?  (Okunma sayısı 1267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12 Mart 2014, 21:30
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Yeni buton ve oraya başka bir siteyi gömmek nasıl olur ?
Şimdi bu konuda nasıl ayrıntı verebilirim bilemiyorum ama inşallah anlatabilirim.
Anasayfa - Yardım - Ara - Takvim vs. bunun arasına yeni buton eklemek istiyorum ve o butona tıkladığımda başka siteye yönlendirmeden o buton altında nasıl açabiliriz.? forumdan ayrılmadan yardım butonu gibi tıkladıgımda yardım yazıları yerine o sitenin görüntüsü gelecek script gibi bişey eklenebilir ama önemli olan o butona tıkladıgında siteden ayrılmayacak. şimdiden tşk ederim herkese.


12 Mart 2014, 21:36
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 264
    • Karma: 14
    • smf destek
    • Profili Görüntüle


12 Mart 2014, 21:40
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Aynen böyle başka siteyi açacak ama forumdan ayrılmayacak.


12 Mart 2014, 21:50
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 264
    • Karma: 14
    • smf destek
    • Profili Görüntüle

sitenizin tam adresini girebilirmisiniz flashsız olarak
simpleportal kullanıp kullanmadığınızıda yazın ona göre söyleyim


12 Mart 2014, 22:28
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

www.analizbet.com/forum

simple portal kullanmıyorum ama onun siteye ne kattığınıda bilmiyorum daha araştırmadım doğrusu onu.



12 Mart 2014, 22:57
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle


12 Mart 2014, 23:04
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 264
    • Karma: 14
    • smf destek
    • Profili Görüntüle

simple portal ile sayfa oluştur kısımı ile ekleyebilrsin
veya spinanın verdiği mod ilede yapabilirsin
veya 2 php sayfası ilede benimki gibi yapabilirsin ama anlatması uzun sürer
üstteki modlardan birini kurduktan sonra yeni sayfa oluşturun
iframe kodları ile istediğiniz siteyi çekebilirsiniz


12 Mart 2014, 23:48
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

ellerine sağlık patron tam istediğim gibi vallahi birde butonun yerini değiştirme oluyormu onu sorayım yardımın yanına falan alabilirmiyiz alınmıyorsada artık canın sağolsun bu kadarıda yeter ellerine sağlık diyorum. yarın ameliyat olucam tekrar görüşmek üzere allaha emanet olun mesajınıza cevap veremezsem diye haber edeyim dedim kendinize iyi bakın.

ayrıca snrj arkadasada tesekkür ederim sitemin daha çok eksiği var insallah sayenizde güzel bişeye çevireceğim teşekkürlerimi sunuyorum.


13 Mart 2014, 00:59
Yanıtla #9
  • mavice

Sayfayı oluşturduktan sonra sayfa adresini veriyor zaten.
O sayfa adresini alıp menüde istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.
Mesela forumda Facebook için menüye link vermişsiniz, aynı şekilde menüye link verebilirsiniz oluşturduğunuz sayfaya.