Konu: Online Ofline Durum Göstergesi  (Okunma sayısı 750 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

02 Mart 2014, 10:42
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

Merhabalar resimde gösterdiğim online ofline durum göstergesi bende çıkmıyor. kurdğum sadece costimize profil alanı. normalde çıkması lazım ama bunun admın panelde aktif etme gibi bir ayarı varmıydı acaba ben bulamadım. o yüzden bu resimler çıkmadı..





02 Mart 2014, 12:47
Yanıtla #1
  • mavice

Admin Panel / Yapılandırma / Özellikler ve Seçenekler / - Görünüm /

Normal ve kişisel iletilerde çevrimiçi/çevrimdışı gösterimini etkinleştir


02 Mart 2014, 21:33
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

evet bu işlem de tamamdır. arıyorum bir türlü bulamadım bunu gözümden kaçmış demekki :-)

Teşekkürler... İsmi uzun olanlarda bu durum alt alta oluyor ama neyse ona da başka türlü çözüm bulayım..


03 Mart 2014, 08:05
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

şimdi ben bunu peki nasıl ortalarım kod bu ;

Kod: [Seç]
// Show online and offline buttons?
if (!empty($modSettings['onlineEnable']) && !$message['member']['is_guest'])
echo '
', $context['can_send_pm'] ? '<a href="' . $message['member']['online']['href'] . '" title="' . $message['member']['online']['label'] . '">' : '', '<img src="', $message['member']['online']['image_href'], '" alt="', $message['member']['online']['text'], '" />', $context['can_send_pm'] ? '</a>' : '';

center tag larını ekleyince tama hatası veriyor..


03 Mart 2014, 11:17
Yanıtla #4
  • mavice

Profil ortalı zaten sitede ?


03 Mart 2014, 11:29
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

verdiğim kod a center ibaresini eklediğim zaman hata veriyor site. ben online .offline durum simgesini avatar altına alıyorum ve ortalamak istiyorum..


03 Mart 2014, 12:40
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Kod: [Seç]
// Show online and offline buttons?
if (!empty($modSettings['onlineEnable']) && !$message['member']['is_guest'])
echo '<center>
', $context['can_send_pm'] ? '<a href="' . $message['member']['online']['href'] . '" title="' . $message['member']['online']['label'] . '">' : '', '<img src="', $message['member']['online']['image_href'], '" alt="', $message['member']['online']['text'], '" />', $context['can_send_pm'] ? '</a>' : '</center>';

bu şekilde deneyin.


03 Mart 2014, 14:02
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

evet hocam bu şekilde sorun yok sağolun...