Konu: Resimli ve kayan son konular bloğu  (Okunma sayısı 995 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23 Şubat 2014, 21:36
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

(Üzgünüm. Galeriyi görme yetkiniz yok)
php blok kodları:
Kod: [Seç]
global $smcFunc, $scripturl;

$boards = array(1, 2, 3);

$request = $smcFunc['db_query']('', '
SELECT t.id_topic, m.subject, m.body
FROM {db_prefix}topics AS t
INNER JOIN {db_prefix}messages AS m ON (m.id_msg = t.id_first_msg)
WHERE t.id_board IN ({array_int:boards})
ORDER BY m.subject',
array(
'boards' => $boards,
)
);
$topics = array();
while ($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
$topics[] = array(
'id_topic' => $row['id_topic'],
'subject' => $row['subject'],
'body' => $row['body'],
'first_image' => preg_match_all('~\[img\]([^\]]+)\[\/img\]~i', $row['body'], $images) ? '<img src="' . $images[1][0] . '" alt="' . $row['subject'] . '" height="120" width="70" />' : '',
);
$smcFunc['db_free_result']($request);

echo '
<table>
<tr>
<td><input type="button" value="«" onclick="document.getElementById(\'images_marquee\').direction = \'left\';" /></td>
<td width="100%">
<marquee id="images_marquee" behavior="scroll" direction="left" scrollamount="8"  height="145" width="100%" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
<table>
<tr>';
foreach ($topics as $topic)
echo '
<td>
<a href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0">', $topic['first_image'], '</a>
</td>';
echo '
</tr>
</table>
</marquee>
</td>
<td><input type="button" value="»" onclick="document.getElementById(\'images_marquee\').direction = \'right\';" /></td>
</tr>
</table>';

1,2,3 bölüm idleridir.

« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 06:26 Gönderen: bolubeyi »

28 Nisan 2014, 00:18
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 110
    • Karma: 0
    • www.turku-fm.com
    • Profili Görüntüle

slm ustadim blok php yapisrirdim ama otomatik resim almiyor ne yapmam gerekir


28 Nisan 2014, 06:28
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bölüm idlerini doğru olarak girin. Kırmızıyla yazılmış 1, 2 ve 3 kodu inceleyin. Doğru girmenize rağmen çıkmıyorsa yapabileceğimiz birşey yok. Demo sitede çalışan kodu ekledik buraya.


28 Nisan 2014, 20:30
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 110
    • Karma: 0
    • www.turku-fm.com
    • Profili Görüntüle

ustadim tesekur ederim halettim bendeymis osrun çözdüm teşekur ederim paylasimlar icin


15 Temmuz 2014, 20:39
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 51
    • Karma: 0
    • Adalet Kılıcı Herkesi Kesmeli
    • http://www.dinogretmeni.com/
    • Profili Görüntüle

Resimlerin görünmesini nasıl yaparız. Kodu ekliyoruz.
İd numarasını da yazıyorum resimleri alıyor ama görünmüyor. Çünkü ctrl +a yaptığım zaman bu blokta birşeylerin kaydığını görüyorum ama ney nasıl kayıyor içerik görünmüyor. İçerik normalde boş görünüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
İlginizi ve anlayışınız için teşekkür ederim


15 Temmuz 2014, 21:25
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

geçici demo sitede kodlar sorunsuz çalışmakta: Benim Topluluğum - Anasayfa
yaptığınız işlemleri kontrol ediniz.


15 Temmuz 2014, 21:40
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 51
    • Karma: 0
    • Adalet Kılıcı Herkesi Kesmeli
    • http://www.dinogretmeni.com/
    • Profili Görüntüle

Ya bizde sorun demek ki.
Yeni Php Blok oluştur diyorum.
Tamam sonra kodları ekliyorum. Kaydedip aktif ediyorum .
İstediğim bölümü gösteriyorum.
Konu başlıkları çıkıyor. Ama konu içerisinde olan resimleri almıyor.
yapacağım başka bir şey var mı ?
Olmazsa da ne  yapalım. Emeğiniz , ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun


15 Temmuz 2014, 21:41
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

görelim nereye eklediniz? bu arada sitenizi çok kötü yönetiyorsunuz yüzlerce xhtml hatası mevcut.


15 Temmuz 2014, 21:49
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 51
    • Karma: 0
    • Adalet Kılıcı Herkesi Kesmeli
    • http://www.dinogretmeni.com/
    • Profili Görüntüle

Hatalar konusunu anlamadım.
Hem site daha kurulum aşamasında her şeyi kurup kurup kaldırıyoruz.
Ondan olabilir.
 Yada biz bu konuda birşey bilmiyoruz. Aurıntılı açıklama yaparsanız çok ama çok memnun olurum