Konu: Chatbox sorunu  (Okunma sayısı 863 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

19 Şubat 2014, 01:18
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

Merhaba,

Chatbox eklediğimde ileti gönderildiğinde veya iletiyi sildiğimde yenileme simgesi sürekli dönüyor, sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum bunu nasıl çözerim ?

Ayrıca iletilerin altında olan ileti zamanını bu sitedeki gibi gönderenin nickinin yanına nasıl alırım ?


19 Şubat 2014, 04:04
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Kullandığınız sohbet kutusu simple portalın mı? Öyle ise kullandığınız sp sürümü nedir? Bu sitedeki sohbet kutusu simple portalın değil. Profilinize de destek istediğiniz sitenin adresini girin sorunu yerinde görüp bakalım.


19 Şubat 2014, 09:52
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 178
    • Karma: 3
    • buyuknet
    • Profili Görüntüle

admın panelınden chatbox ayarlarında yenılemeye suresı 0 yaptınız heralde ondan doalyı olabılır  5 yapın 5 sn bır yenılensın yada farklı bır sayı 0 yaparsanız o sekıl kalır


20 Şubat 2014, 23:09
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle


http://oyunfendi.com/vipforum/

demo

12345678

SimplePortal 2.3.5


20 Şubat 2014, 23:29
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

yenileme süresini tarantulanın dediği gibi 5 yapıp deneyin. sıkıntı çözülürse ileti zamanı meselesine de bakalım.


21 Şubat 2014, 00:43
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

5 yapınca da düzelmiyor


22 Şubat 2014, 01:02
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

[error]Sorun Güncel Hocam[/error]


22 Şubat 2014, 08:36
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Mevcut sohbet kutusunu sildikten sonra simple portalı kaldırıp yeniden kurup dener misiniz


23 Şubat 2014, 23:13
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

Malesef aynı sorun


23 Şubat 2014, 23:22
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Başka bir fikrim yok. Trafik harcamasına neden olduğundan hosting sağlayıcınızın almış olduğu bir önlem nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz.