Konu: profil alanında ufak bir sorun  (Okunma sayısı 557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10 Şubat 2014, 19:23
  • sempatiko

arkadaşlar aktiflik deneyim   seviye  bunlar  neden hiç  ilerlemiyor

benim formumdaki profil alanındaki  göstergeler

kodladıgım  aşadaki

Kod: [Seç]
echo '
<li class="stars">
<div align="center">
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<b><font color=#22229C size="1"><br>AKTIFLIK</font></b><br>
';
$toplammesaj=$context['common_stats']['total_posts'];
$kendimesaj=$message['member']['posts'];

$aktif=($kendimesaj+($toplammesaj/2.5)) - $toplammesaj;
if ($aktif>110){
   
          $aktif=110;
          }
$seviyesi=($message['member']['karma']['good'] - $message['member']['karma']['bad'])/15;
if ($seviyesi<1) {
           $seviyesi=1;
           }
if ($seviyesi>110) {
           $seviyesi=110;
           }
$deneyimi=($message['member']['posts'])/30;
if ($deneyimi>110) {
           $deneyimi=110;
           }echo '<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bhg.gif" width="',$aktif,'"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/mp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table><></li>

<li class="stars">
<div align="center">
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<b><font color=#22229C size="1">DENEYIM</font></b><br>
<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bmg.gif" width="', $deneyimi, '"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/exp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table><></li>

<li class="stars">
<div align="center">
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="114" border=0>
<b><font color=#22229C size="1">SEVIYE</font></b><br>
<tr>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_left.gif" width=3></TD>
<td colspan="2" align="left" style="BACKGROUND: url(', $settings['images_url'], '/img_backing.gif) repeat-x left top; LINE-HEIGHT: 13px" width=114 height=13><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/bxg.gif" width="', $seviyesi, '"><IMG height="9" src="', $settings['images_url'], '/hp.gif" width="2"></td>
<TD class=nopad width=3 height=13><IMG height=13 alt="" src="', $settings['images_url'], '/img_right.gif" width=3></TD>
</tr>
</table><></li>';

« Son Düzenleme: 10 Şubat 2014, 19:35 Gönderen: sempatiko »

10 Şubat 2014, 19:40
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bilemiyorum. Kurduğunuz modun konusuna yazarsanız ya da linkini verirsiniz yardımcı olan olabilir.


10 Şubat 2014, 19:43
Yanıtla #2
  • sempatiko


13 Şubat 2014, 22:52
Yanıtla #3
  • sempatiko

buyur hocam