Konu: basit mp3 çalar  (Okunma sayısı 891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

02 Şubat 2014, 01:15
  • *
    • İleti: 266
    • Karma: 13
    • smf destek
    • Profili Görüntüle


index.templatede uygun biyere koyabilirsiniz
Kod: [Seç]
    <script>
(function(doc){var addEvent=\'addEventListener\',type=\'gesturestart\',qsa=\'querySelectorAll\',scales=[1,1],meta=qsa in doc?doc[qsa](\'meta[name=viewport]\'):[];function fix(){meta.content=\'width=device-width,minimum-scale=\'+scales[0]+\',maximum-scale=\'+scales[1];doc.removeEventListener(type,fix,true);}if((meta=meta[meta.length-1])&&addEvent in doc){fix();scales=[.25,1.6];doc[addEvent](type,fix,true);}}(document));
    </script>
<audio preload="auto" controls>
<source src="http://cdn.net84.net/1.mp3">
</audio>
<script>$( function() { $( \'audio\' ).audioPlayer(); } );</script>
bu kısımı kendinize göre düzeltin
Kod: [Seç]
<source src="http://cdn.net84.net/1.mp3">
konu içinde kullanmak isteyenler için bir ipucu demo
Kod: [Seç]
[html]
    <script>
(function(doc){var addEvent=\'addEventListener\',type=\'gesturestart\',qsa=\'querySelectorAll\',scales=[1,1],meta=qsa in doc?doc[qsa](\'meta[name=viewport]\'):[];function fix(){meta.content=\'width=device-width,minimum-scale=\'+scales[0]+\',maximum-scale=\'+scales[1];doc.removeEventListener(type,fix,true);}if((meta=meta[meta.length-1])&&addEvent in doc){fix();scales=[.25,1.6];doc[addEvent](type,fix,true);}}(document));
    </script>
<audio preload="auto" controls>
<source src="http://cdn.net84.net/1.mp3">
</audio>
<script>$( function() { $( \'audio\' ).audioPlayer(); } );</script>
[/html]


02 Şubat 2014, 16:30
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 16
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

Teşekkürler.Ama html kod daim yazmak yerine bbc entegre etmek daha iyi olur sanırsam :)


02 Şubat 2014, 16:36
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 266
    • Karma: 13
    • smf destek
    • Profili Görüntüle

Teşekkürler.Ama html kod daim yazmak yerine bbc entegre etmek daha iyi olur sanırsam :)
benden bu kadar ceemoo :D entegre ile uğraşamam


03 Şubat 2014, 10:06
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 27
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

Şu şekilde de yapabiliriz.
Sources/subs.php dosyasında bul :

Kod: [Seç]
array(
'tag' => 'glow',

Üstüne ekle :

Kod: [Seç]
array(

'tag' => 'muzik',
'type' => 'unparsed_content',
'content' => '<EMBED src="$1" width=43 height=41 true type=audio/mpeg loop="false" restart="true" autostart="true" hidden></EMBED>',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => '($1)',
),

Yeni konu açarken mesajınızın üstüne alttaki müzik kodunu ekleyin :

Kod: [Seç]
[muzik]http://www.sizinsiteniz.com/deneme.mp3[/muzik]

Mp3 linki muzik tagları arasında olmalıdır.