Konu: Konuyu ziyaretçiden gizleme  (Okunma sayısı 666 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22 Ocak 2014, 15:37
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

Sadece konuya girişte orataya çıkıcaktır.
resimleri temanızın images kısmına atın.
imageskonuziyaretcigizle.zip ? Yandex.Disk

display.template.php
bu kodu function template_main() üzerine ekle.
Kod: [Seç]
if ($context['user']['is_guest'])
{

echo '
<div class="girisle" align="center">
     <div class="uyari"></div>
<a class="aktifbuton kayit" href="', $scripturl, '?action=register"></a>
<a class="aktifbuton giris" href="', $scripturl, '?action=login"></a>
</div>';
}
index.css şunları ekle
Kod: [Seç]
.girisle {filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.alpha(opacity=95);-moz-opacity: 0.95;opacity: 0.95;background: url(../images/art.gif);position:fixed;width:100%;height:100%;padding:10px;}

.aktifbuton {
display:block;
cursor:hand;
cursor:pointer;
text-decoration:none;
}
.kayit {
background: url(../images/kayit.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.giris {
background: url(../images/giris.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.uyari {
margin-bottom: 15px;
background: url(../images/uyar.png) no-repeat;
width: 495px;
height: 33px;
padding: 3px;
}
.giris .kayit .uyari { text-align: center;}

Resimli demo


Not:söz konusu postion:absolute ile bağımsız olarak üste yerleştirilmiştir.Eğer temanızda positon:relative kullanılmışsa resimdeki gibi gün yüzüne çıkıcaktır.K.gelsin.(bir eksiği)
Asıl kaynak : Vbul çeviri : vBulletin üye ol eklentisi - vBulletin Modifiye


1.1.x üsteki gibi yapmak isterseniz verdiğim kodu en üste yerleştirin ve üsteki css kodlarını alın.Ayrıca ../images yolunu images/  yapın.K.Gelsin
Alıntı yapılan: kaptan_75
Hocam kullandığım sürüm 1x siz 2x e göre yapmışsınız sanırım kodlar uyuşmadı, birde tüm sayfayı kaplamasın her mesaj alanında böyle çıksın istiyorum profillerde değil sadece konu içerisinde mesaj alanında böyle çıksın örnekte ki gibi

1.1.x için. Sadece mesajı/konuyu kapsar.
bunları style.css ekle
Kod: [Seç]
.girisle {filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.alpha(opacity=95);-moz-opacity: 0.95;opacity: 0.95;background: url(images/art.gif);position:absolute;width:74.2%;height:auto;padding:30px;margin:-9px 0;}

.aktifbuton {
display:block;
cursor:hand;
cursor:pointer;
text-decoration:none;
}
.kayit {
background: url(images/kayit.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.giris {
background: url(images/giris.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.uyari {
margin-bottom: 15px;
background: url(images/uyar.png) no-repeat;
width: 495px;
height: 33px;
padding: 3px;
}
.giris .kayit .uyari { text-align: center;}
sonra resimleri images at .
display.template.php aç
bul
Kod: [Seç]
<td valign="top" width="85%" height="100%">hemen altına ekle
Kod: [Seç]
';
if ($context['user']['is_guest'])
{

echo '
<div class="girisle" align="center">
     <div class="uyari"></div>
<a class="aktifbuton kayit" href="', $scripturl, '?action=register"></a>
<a class="aktifbuton giris" href="', $scripturl, '?action=login"></a>
</div>';
}
                       echo '
şimdi verdiğiniz demo sitesi belli bir düzeyde 800pxgenislik 600px uzunluk gibi ondan sıkıntı oluşturmuyor.Ama bu böyle değil height auto ile içindeki kapsama kadar büyür.Verdiğiniz sistemle aynı sadece divlerle hallettik.K.GElsin.


« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 17:14 Gönderen: bolubeyi »

22 Ocak 2014, 19:30
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

güzel paylaşim eline sağlik


23 Ocak 2014, 00:53
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

güzel paylaşim eline sağlik
İşinize yaraması niyetiyle :) Teşekkürler.