Konu: Kategorilere Tıklandığı Zaman Kategoriye Ağit Bölümlerin Gösterilmesi  (Okunma sayısı 1262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20 Ocak 2014, 04:54
  • *
    • İleti: 52
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

Öncelikle bu uzun başlık için teşekkür ederim bu sistem smf hariç birçok forum sistemlerinde bulunuyor.Bir kategoriye tıklandığı zaman o kategoriye ağit bölümleri gösteren başka bir sayfa açılıyor örnek olarak eklenti resminde olduğu gibi acaba böyle bir sistem smf içinde mümkünmüdür



20 Ocak 2014, 14:27
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 52
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle


20 Ocak 2014, 18:35
Yanıtla #3
  • mavice

Verdiğim linkte manuel eklemeyi de veriyor, paket olarak değil manuel olarak ekleyebilirsiniz kodları, tabii yedek alarak ekleyin kodları.


20 Ocak 2014, 18:42
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 52
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

kusura bakmayın ancak menüel kurulumunu bulamadım


20 Ocak 2014, 19:00
Yanıtla #5
  • mavice

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=486

Adrese gidin.

Sağ tarafta modifikasyonu indirdiğiniz yer var.
Single_Category_v2.1.9.tgz

Onun hemen altında da "Elle Kurulum Yönergeleri" yazıyor.
Onun yanındaki seçenek kutusundan, smf hangi sürüm kullanıyorsanız onu seçin ve "göster"'e basın.
Manuel kurulum çıkacak karşınıza, dosyalarınızın yedeğini alarak kurulumu yapın.


20 Ocak 2014, 19:21
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 52
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle


20 Ocak 2014, 20:14
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 52
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

menuel kurulumu olmuyor bağzı koldar kendiliğinden yok


21 Ocak 2014, 00:05
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 16
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=486

Adrese gidin.

Sağ tarafta modifikasyonu indirdiğiniz yer var.
Single_Category_v2.1.9.tgz

Onun hemen altında da "Elle Kurulum Yönergeleri" yazıyor.
Onun yanındaki seçenek kutusundan, smf hangi sürüm kullanıyorsanız onu seçin ve "göster"'e basın.
Manuel kurulum çıkacak karşınıza, dosyalarınızın yedeğini alarak kurulumu yapın.

Aslında direk modu indirip kurması daha iyi olucaktır.(elle kurulum daha snra yapılmalı).+Normal kurulumda :Eksikleri orda söyler ona göre o istenilen kodu istenilen bölgede bulunabilir.mesela adam defult temanın üzerine yapıyor ve sizde başka bir mod kurulu ve tam istenilen kodda değişiklik yapılmış. :) sorun bu olabilir.+Sorun ayrıntılı ise modun ismi ile bir konu açın sizden sonra gelenlerede yardım etmiş olursunuz.


21 Ocak 2014, 00:26
Yanıtla #9
  • mavice

yanlız kardeş bu paket hata veriyor

böyle söyleyince, uzun uzadıya anlatmaktansa manuel kurun demiştim :)