Konu: Arama kutusu  (Okunma sayısı 772 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

02 Ocak 2014, 14:41
  • *
    • İleti: 15
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle



Yukarıda ki resim işaretli kısma  aşağıdaki resimdeki gibi bir arama eklemek istiyorum yardımcı olursanız memnun olurum.



02 Ocak 2014, 15:33
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

profilinize sitenizi ekleyin gerekli kısımları belirteyim.

Arama butonu ekleye bilirim ama google vs.. arama uzantısını ekleyemem araştırıcam şimdi bulursam onuda ekleriz.

http://www.smfdestek.com/index.php?topic=325.0

« Son Düzenleme: 02 Ocak 2014, 15:36 Gönderen: CeeMoo »

02 Ocak 2014, 16:44
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 15
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

o arama kutusunu değiştirmek ama  bende hiç yok  onu ekleyeceğim :)


02 Ocak 2014, 17:09
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

onu yap daha sonra index.template.php aç

<div class="navbar_inner" style="width: 85%">
 olmazsa <div class="navbar_inner" ara oda olmazsa  class="navbar_inner" İNŞ. menude değildir.

daha sonra  navbar_inner hemen sonrasına
Kod: [Seç]
               
<div class="floatright">
<form id="search_form" action="', $scripturl, '?action=search2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '">
<input type="text" name="search" value="" class="input_text" />
&nbsp;
<select name="custom">
                        <option value="Google">' . $txt['CustomSearch_Google'] . '&nbsp;</option>
<option value="SMF">' . $txt['CustomSearch_SMF'] . '</option>
<option value="google-aramasi">' . $txt['google-aramasi'] . '</option>
</select>&nbsp;
<input type="submit" name="submit" value="', $txt['search'], '" class="button_submit" />
<input type="hidden" name="advanced" value="0" />';

// Search within current topic?
if (!empty($context['current_topic']))
echo '
<input type="hidden" name="topic" value="', $context['current_topic'], '" />';
// If we're on a certain board, limit it to this board ;).
elseif (!empty($context['current_board']))
echo '
<input type="hidden" name="brd[', $context['current_board'], ']" value="', $context['current_board'], '" />';

echo '</form></div>';

ekle.. unutma basına echo ' koymadım :)


02 Ocak 2014, 17:35
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 15
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

buraya kadar okey ama  yer olarak farklı bunun birde css karşılığını verebilirsen makbule geçer


02 Ocak 2014, 18:07
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

baktım evet biraz yanlış yerleştirmişiz.şimdi sen index.template.php buraya ekle biz logonun yanına koyalım menu biraz geniş ondan logo yanına halledelim.


02 Ocak 2014, 18:32
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

index.css

bul
Kod: [Seç]
.floatright {
    float: right;
}

ekle
padding-right: 118px;

yanliz kulandigin temada wrapper kodu bolümlere göre yazilmamis ilerde sorun cikarir

resimdeki gibi sekil almasini istersen
satir 155 deki kodu bununla degis

Kod: [Seç]
input, button, select, textarea {
font: 95%/115% verdana, Helvetica, sans-serif;
color: #000;
background: #fff;
border: 1px solid #7f9db9;
padding: 2px;
display: inline-block;
height: auto;
padding: 4px 6px;
margin-bottom: 5px;
font-size: 13px;
line-height: 15px;
-webkit-border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
vertical-align: middle;
}

« Son Düzenleme: 02 Ocak 2014, 18:39 Gönderen: gecitli »

02 Ocak 2014, 18:50
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 15
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

teşekkürler yardımlarınız  için


geçitli hocam dediğiniz  kodları ekledim  padding  kodunu farklı bi yere yerleştirdim oldu teşekkürler


02 Ocak 2014, 22:56
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 25
    • Karma: 3
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle