Konu: Sonraki Konu Sorunu  (Okunma sayısı 1217 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

01 Ocak 2014, 12:47
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

resimdede gösterdiğim gibi önceki ve sonraki konuları gösterirken yeni konu butonunun üstüne çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim . üste mi alsak alta mı yada kaldırsak mı acaba başka birşey mi yapsam çözemedim bunu.



01 Ocak 2014, 17:15
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

Sorunu halletmişsiniz ?


01 Ocak 2014, 22:58
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

Sorunu halletmişsiniz ?
yok halledemedim. Malesef uzun başlıklarda bu daha çok oluşuyor.


02 Ocak 2014, 13:25
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

.pagesection {
    font-size: 0.9em;
    margin-bottom: 1px;
    overflow: hidden;
    padding: 0.2em;
}

bul  position: relative; ekle. Taşmıyacak ama sağdaki kısım ile karışma olucak. :) buna yapıcak tek şey tek bırakmak.


01 Mart 2014, 13:50
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

[error]yok hocam bu sorun hala bende devam ediyor komple kaldırayım bari bunları ben nasıl yaparım acaba kodu hangisi bunun...[/error]


01 Mart 2014, 15:51
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

sorun hangi sayfada link verin bakalım


01 Mart 2014, 17:43
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

mesela burada tam oturmuş linkler ama üye girişi yapılmadığı için.

ama burada üstte çıkıyor bu üye girişi yapılınca daha çok belli oluyor. Üye girişi olunca seçenekler artıyor çünkü...


http://www.wbilgi.com/forum/kapadokya-turiste-doymuyor-t188.0.html


01 Mart 2014, 20:10
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

display.template dosyanızda şunu bulup
Kod: [Seç]
<div class="buttonlist floatright">

şununla değişip deneyin
Kod: [Seç]
<br /><div class="buttonlist floatright">


03 Mart 2014, 08:52
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

bu kod bende yok en iyisi orayı ben komple kaldırayım abi. dosyayı ekleyeyim mi ?


03 Mart 2014, 12:41
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

ekle akşam bakalım.