Konu: veritabanı hatası  (Okunma sayısı 902 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

25 Aralık 2013, 13:37
  • *
    • İleti: 9
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle


25 Aralık 2013, 18:07
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Öncelikle ftp yedeği alınız. Daha sonra mysqldumper ile veritabanı yedeği alınız.
Daha sonra şuradan upgrade dosyalarını indirip ftpden hiç bir şey silmeden zipten çıkarıp mevcut dosyalarınızın üzerine yazdırın. Sonra da şuradan türkçe dil dosyalarını indirip mevcut dosyalarınızın üzerine yazdırın.
Daha sonra da tarayıcınızın adres çubuğuna site_adresiniz.com/upgrade.php yazıp enterleyin yönlendirmeleri takip ediniz.


25 Aralık 2013, 20:48
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 9
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Öncelikle ftp yedeği alınız. Daha sonra mysqldumper ile veritabanı yedeği alınız.
Daha sonra şuradan upgrade dosyalarını indirip ftpden hiç bir şey silmeden zipten çıkarıp mevcut dosyalarınızın üzerine yazdırın. Sonra da şuradan türkçe dil dosyalarını indirip mevcut dosyalarınızın üzerine yazdırın.
Daha sonra da tarayıcınızın adres çubuğuna site_adresiniz.com/upgrade.php yazıp enterleyin yönlendirmeleri takip ediniz.


teşekkür ederim cevabınız için
ama
Alıntı yapılan: şöyle bir hata almaktayım
Database Changes
Executing database changes
Please be patient - this may take some time on large forums. The time elapsed increments from the server to show progress is being made!
Executing upgrade script 1 of 2.
Executing: "Updating and creating indexes..." (1 of 19 - of this script)


ve sonrası database aşamasında(upgrade) unkown error alıyorum


25 Aralık 2013, 21:03
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

devam et butonuna tıklayın ya da sunucunuzun daha sakin olduğu bir saatte yapın. phpmyadminden tabloları onarıp smf_sessions tablosunu da boşaltıp ve eğer ki foruma hala girebiliyorsanız apden forum bakımı yapıp gereksiz kayıtları temizleyip de deneyebilirsiniz. Başka bir fikrim yok.

« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 21:09 Gönderen: bolubeyi »

25 Aralık 2013, 21:34
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 9
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

devam et butonuna tıklayın ya da sunucunuzun daha sakin olduğu bir saatte yapın. phpmyadminden tabloları onarıp smf_sessions tablosunu da boşaltıp ve eğer ki foruma hala girebiliyorsanız apden forum bakımı yapıp gereksiz kayıtları temizleyip de deneyebilirsiniz. Başka bir fikrim yok.

teşekkür ederim, deniyorum şimdi devam et butonu o kısımda çalışmıyordu(aktif değil)
denedikten sonra sonucu yazarım, ilginlendiğiniz için tekrar teşekkürler


25 Aralık 2013, 22:25
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 9
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

devam et butonuna tıklayın ya da sunucunuzun daha sakin olduğu bir saatte yapın. phpmyadminden tabloları onarıp smf_sessions tablosunu da boşaltıp ve eğer ki foruma hala girebiliyorsanız apden forum bakımı yapıp gereksiz kayıtları temizleyip de deneyebilirsiniz. Başka bir fikrim yok.

teşekkür ederim, deniyorum şimdi devam et butonu o kısımda çalışmıyordu(aktif değil)
denedikten sonra sonucu yazarım, ilginlendiğiniz için tekrar teşekkürler

şimdide şöyle bir hata alıyorum
Unknown column 'a.attachment_type' in 'field list'


25 Aralık 2013, 23:53
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 9
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

sorunum çözülmüştür, ilginiz için sağolun.