Konu: 1 adet w3c hatam  (Okunma sayısı 1081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13 Ekim 2013, 11:46
  • *
    • İleti: 16
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

hata nın geldiğiyer facebook connect

Error Line 9, Column 260: there is no attribute "property"
…güncel haber sitesi" /> <meta property="fb:app_id" content="1125748786601" />…

You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.

How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute. If you received this error when using the <embed> element to incorporate flash media in a Web page, see the FAQ item on valid flash.


vbulletin 4.2 kardeş forumdan geliyorum biliyorum smf burası fakat şansımı deniyorum teşekkürler


13 Ekim 2013, 12:17
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2019
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

vbulletin konuları ile ilgilenmiyorum.


13 Ekim 2013, 17:54
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 16
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

vbulletin konuları ile ilgilenmiyorum.

konu vbulletin değil aslında w3c.yazınızı okudumda w3c hataları giderilir diye.sadece smf için mi ?


13 Ekim 2013, 19:05
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

Kod: [Seç]
güncel haber sitesi" />bu kodu bulup kapat dongüsünü kaldirin   /


13 Ekim 2013, 22:14
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 16
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Kod: [Seç]
güncel haber sitesi" />bu kodu bulup kapat dongüsünü kaldirin   /

sonuc olarak evet cevabı yazmışsınız sanırım fakat ben bunu nası bulcam bilmiyorum :) facebook connect kapatınca gidiyor hata.
facebook connectten çektiğim nedir Allah'ım :)

hayır yani facebook un sunucusundan alıyor müdehalede edemiyorum


13 Ekim 2013, 22:18
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 16
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

aranılan kodu buldum aşağıda fakat / kaldırınca hata 7 ye çıkyıro belki fikriniz olur diye asagıya yine normal seklini yazıyorum

<vb:each from="opengrapharray" key="property" value="content"><meta property="{vb:raw property}" content="{vb:raw content}" />
</vb:each>


13 Ekim 2013, 22:35
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2019
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Sadece şu kısmı kaldırıp deneyin:
Kod: [Seç]
</vb:each>


13 Ekim 2013, 22:56
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 16
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Sadece şu kısmı kaldırıp deneyin:
Kod: [Seç]
</vb:each>


onu kaldırınca asagıdaki uyarı geliyor.kayd ederekte denedim gerçi ama facebook conncet calısmıyor o zaman

http://upload.hizliresim.com/upload.php


13 Ekim 2013, 22:57
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 16
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

yalnız bu sablonu komple silince hata gitcek snaırken 79 hata geliyor garip hatalar.
belkide sornun kaynagı baska yermi diye dusunmeye basladım