Konu: 2 Sorum  (Okunma sayısı 1478 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06 Temmuz 2011, 18:44
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Merhaba,
Forumum için 2 tane sorum olacak.

1-Ziyaretçilere forum mesajlarını gizlemek istiyorum SMF'nin son sürümü olan SMF 2.0 kullanıyorum.
Eğer mümkünse manuel olarak bu modifikasyon yardımını bu siteden almak istiyorum umarım.

2-Siteme chatbox eklemek istiyorum kimler online bölümünün üst kısmına.  :)

Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.


06 Temmuz 2011, 18:59
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Linkleri ziyaretçilerden gizlemek için vbgamer45'in Registered Links Version 3.0 modunu kullanabilirsiniz.
Paket linki: http://mods.simplemachines.org/index.php?mod=342

Manuel kurulum:

Themes/default/languages/Modifications.english.php
Bul:
Kod: [Seç]
?>
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
//Begin Reg Links
$txt['no_view_links'] = 'You are not allowed to view links.';
$txt['txt_reg_links_register'] = 'Register';
$txt['txt_reg_links_login'] = 'Login';
$txt['txt_reg_links_or'] = 'or';

//END Reg Links Text Strings

Sources/Subs.php
Bul:
Kod: [Seç]
// Cache the output if it took some time...
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
// Registered Links
if ($user_info['is_guest'])
{
$message = preg_replace('#<a href="(.*?)</a>#i', $txt['no_view_links'] . "\n" . ' <a href="' . $scripturl . '?action=register">' . $txt['txt_reg_links_register'] . '</a>&nbsp;' . $txt['txt_reg_links_or'] . '&nbsp;<a href="' . $scripturl . '?action=login">' . $txt['txt_reg_links_login'] . '</a>', $message);
}

// End Registered Links

Themes/default/languages/Modifications.turkish.php
Bul:
Kod: [Seç]
?>
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
//Begin Reg Links
$txt['no_view_links'] = 'Linkleri Görebilmek İçin İzniniz Yok.';
$txt['txt_reg_links_register'] = 'Kayıt Olun';
$txt['txt_reg_links_login'] = 'Giriş Yapın';
$txt['txt_reg_links_or'] = 'veya';

//END Reg Links Text Strings
   

Chat paneli için de HuNTeR'in AjaxChat Integration modunu kullanabilirsiniz.
Download linki: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1319

Kurduktan sonra forum anasayfasında görüntülemek isterseniz admin panelde ayarı var. Fakat menünün altında görüntülenir. Kurduktan sonra isterseniz alta alabilmek için çalışma yaparız.

İyi çalışmalar.   



06 Temmuz 2011, 20:21
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Dediğinizi yaptım sadece linkleri gizledi. Konu içerikleri hala açıkta.
Ben linkler gizlensin istemiyorum.

Bu arada manuel kurdum nasıl düzeltip, içeriği gizleyeceğiz?

Edit2: Chat paneldeki download linklerin hangisi indireceğim?


06 Temmuz 2011, 20:47
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

AjaxChat Integration_3.2.1 RC3_Curve_Friendly.zip yazanı indirin. Forum içeriğini gizlemek pek akıl karı değil. Google indexleriniz düşer.


06 Temmuz 2011, 21:17
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Ziyaretçilere illaki kapatacam diyorsanız
Display.template.php dosyasında
Bul:
Kod: [Seç]
// Show the post itself, finally!
echo '
<div class="post">';

if (!$message['approved'] && $message['member']['id'] != 0 && $message['member']['id'] == $context['user']['id'])
echo '
<div class="approve_post">
', $txt['post_awaiting_approval'], '
</div>';
echo '
<div class="inner" id="msg_', $message['id'], '"', '>', $message['body'], '</div>
</div>';

// Can the user modify the contents of this post?  Show the modify inline image.

Değiştir:
Kod: [Seç]
// Show the post itself, finally!
echo '
<div class="post">';

if (!$message['approved'] && $message['member']['id'] != 0 && $message['member']['id'] == $context['user']['id'])
echo '
<div class="approve_post">
', $txt['post_awaiting_approval'], '
</div>';
if ($context['user']['is_guest'])

echo '
<center>

<img src="' . $settings['images_url'] . '/warning.gif" border="0">
<br><br><a href="',$scripturl, '?action=login"><img src="' . $settings['images_url']. '/ziyaretciye_kapali.png" border="0"><br><br>
<a href="',$scripturl, '?action=login"><img src="' . $settings['images_url']. '/girisyap.gif" border="0"></a>  <a href="', $scripturl,'?action=register"><img src="' . $settings['images_url'] .'/kayitol.gif" border="0"></a>
</center>
';
else
echo'

<div class="inner" id="msg_', $message['id'], '"', '>', $message['body'], '</div>
</div>';

// Can the user modify the contents of this post?  Show the modify inline image.

Ekteki resimleri de temanızın images klasörüne atın.


06 Temmuz 2011, 23:12
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Peki dediğiniz gibi ziyaretçilere kapatmadım keşke phpBB3 deki gibi botlara özel tarama izinleri ayarlayabilseydik sorun olmazdı.
Bu arada chatbox modu çalışmadı?

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2011, 23:16 Gönderen: Castiel. »

06 Temmuz 2011, 23:17
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

2.0 sürümde dediğiniz ayar var ama ne derece güvenilir bilmiyorum. Biraz kurcalayın admin paneli görürsünüz. Botları konuları görüntüleme yetkileri bakımından istediğiniz bir üye grubuna dahil edebiliyorsunuz. Linkte verdiğim chat modu çalışıyor. Kendi sitemde kullanmaktayım.


06 Temmuz 2011, 23:19
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

2.0 sürümde dediğiniz ayar var ama ne derece güvenilir bilmiyorum. Biraz kurcalayın admin paneli görürsünüz. Botları konuları görüntüleme yetkileri bakımından istediğiniz bir üye grubuna dahil edebiliyorsunuz. Linkte verdiğim chat modu çalışıyor. Kendi sitemde kullanmaktayım.

Kurcalıyorum umarım bulurum..
Denedim ve sürüm uyumlu değil hatası aldım.

Hata: "İndirmeye veya yüklemeye çalıştığınız paket bozulmuş ya da bu SMF sürümü ile uyumlu değildir."

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2011, 23:23 Gönderen: Castiel. »

06 Temmuz 2011, 23:24
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Paket yöneticinde paket listeleri görüntülerken altta seçenek var. Gelişmiş diye yazar. Ona tıklayın. Forum sürümünü oradan değişip paket yöneticisini kandırın. Mod hangi sürüme uygunsa o sürümü oraya yazıp kaydedin. Sonra kurun.


06 Temmuz 2011, 23:29
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Dediğiniz gibi yaptım ancak Birçok modifikasyonda Test Başarısız yazıyor, devam edeyim mi?