Konu: Shoutbox Portalda Göstermek  (Okunma sayısı 2970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22 Eylül 2013, 22:28
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Simple portalın chat modülü yerine A SMFPacks.com Shoutbox modifikasyonu kurup sadece portal anasayfasında ya da istediği yerlerde göstermek isteyenler şu uygulamayı yapabilirler.

Kullandığınız temanın index.template.php dosyasında bulup silin:
Kod: [Seç]
//SMFPacks Shoutbox -->
if (function_exists('template_shoutbox')) template_shoutbox('main');
// <-- SMFPacks Shoutbox

forum dizinindeki index.php dosyasında bul:
Kod: [Seç]
// SMFPacks Shoutbox
call_user_func(Shoutbox_Load(smf_main()));

değiştir:
Kod: [Seç]
// SMFPacks Shoutbox
call_user_func(smf_main());
call_user_func(Shoutbox_Load);

Aşağıdaki kodlarla da php blok oluştur ve blok ayarlarından istediğin yerde ya da yerlerde görünmesini sağla
Kod: [Seç]
//SMFPacks Shoutbox -->
if (function_exists('template_shoutbox')) template_shoutbox('main');
// <-- SMFPacks Shoutbox

En kısa yolu şöyle. Daha kolayı varmış. Boşuna uğraşmışım:
Sohbet kutusunun yönetim panelinde Pages where Shoutbox will be printed yazan yerin karşısına sportal_main ekleyin. Çok basit.

Şunların olduğu yere: boardindex
collapsecategory

« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 23:18 Gönderen: bolubeyi »

08 Ocak 2014, 09:09
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

slm valla ben manuel kurdum ama index.php 4 defa ekledim  manuel ama   beyaz sayfa sorunu verdi PAKET Kurdum  2 defa beyaz sayfa sorunu verdi neden olabilir aceba  2.0.4 de denedim ayni 2.0.6 denedim ayni


10 Ocak 2014, 09:19
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

Bolubeyi Kardeşim bu hatayı nasıl duzeltebiliriz eklerken yani


10 Ocak 2014, 20:58
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

Temanizda daha once kurduğunuz bir modla cakişiyordur mutlaka şimdi denedim bir sorun yok.


11 Ocak 2014, 04:21
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

valla temada sorun yokta ana dızındekı  index.php sorunu verıyor


11 Ocak 2014, 21:09
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

benim smf sürümü 2.0.6 index.php vereyim ekle bi bakalim yine beyaz sayfa hatası verecekmi bakalim gecitli


12 Ocak 2014, 11:21
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

ben kurdum paketlerden ama sorun  şu resimdeki  görulen yerler boş cıktı normalde  ingilizce ayarlar cıkmassı gerekıyordu boş birde ordan ben diyelimki arka planı #ff0000 yapim dedım  kayıt ettım  bu seferde  chat alanı kayboldu :) kaldırıp tekrar yukluyorum aynı bırde yazılan  sohbetdekı mesajları sılcegımız bı ayarı yok sanırım bulamadım   varsa nerede aceba


12 Ocak 2014, 14:10
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

Neyse Halletim Sadece Bişeyi Merak Ediyorum Yazılan Mesajları Belirli Saatden Sonra Kendimi Siliyor Yoksa Ayarı Varmı Ben Bulamadım?


17 Ocak 2014, 21:06
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

sizin silmeniz gerekiyor. moderasyon diye linki olmas gerek chat sayfasında.


22 Ocak 2014, 19:33
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

evet Yükselt | Pencerede Aç | Moderasyon Paneli bunlar var ama moderasyona tıkladımda  geri chat alanına geliyor gerci olayı  cözdüm diyelimki mesajın  bekleme süresi orjınal 8000 verilmiş ben bunu direk 80 yapti 80 dakikada bir otomatık yazılar siliniyor en son yazılanlar kaliyor veritabanina baktım  zaman ise hic birşekilde  sonbeti kayıt etmiyor  buda cok güzel birşey simplenin sohbet kutusundan daha iyi bence :)