Konu: C3 Profil Alanı (Güzel)  (Okunma sayısı 2908 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20 Ağustos 2013, 15:30
  • *
    • İleti: 38
    • Karma: 3
    • <SMF ∞
    • Etkin Forum
    • Profili Görüntüle


index.css

bul
Kod: [Seç]
/* poster and postarea + moderation area underneath */
.post_wrapper
{
float:left;
width:100%;
}
.poster
{
float: left;
width: 15em;
}

değiş
Kod: [Seç]
/* poster and postarea + moderation area underneath */
.post_wrapper
{
float:left;
width:100%;
    margin-left: 8px;
}
.poster
{
float: left;
width: 15em;
text-align: center;  border: 1px solid #ccc; 
border-radius: 2px;   
padding: 3px 2px;
}

bul

Kod: [Seç]
/* poster details and list of items */
.poster h4, .poster ul
{
padding: 0;
margin: 0 1em 0 1.5em;
}
.poster h4
{
margin: 0.2em 0 0.4em 1.1em;
font-size: 120%;
}

değiş

Kod: [Seç]
/* poster details and list of items */
.poster h4, .poster ul li
{
   background: #1e1e1e;
   border: solid 1px #121212;
   margin-bottom: 2px;
   padding-top: 4px;
   padding-bottom: 4px;
   text-align: center;
   width: 90%;   
}

bul
Kod: [Seç]
.poster li.stars, .poster li.avatar, .poster li.blurb, li.postcount, li.im_icons ul
{
margin-top: 0.5em;
}

değiş

Kod: [Seç]
.poster li.stars, .poster li.avatar, .poster li.blurb, li.postcount
{
   margin-bottom: 4px;
}
li.im_icons ul li, .poster li.profile ul li
{
   margin-top: 0.5em;
   border:  none;  padding: 0;
}

burdaki renkleri kendinize göre düzenleyin

Kod: [Seç]
background: #1e1e1e;
border: solid 1px #121212;

« Son Düzenleme: 22 Ocak 2014, 20:31 Gönderen: gecitli »
Modifikasyonlarım: 1-Edit and Align Categories: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3709   Color Harmony Theme: theme.etkinforum.com (yapımda)

30 Kasım 2013, 23:21
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 17
    • Karma: 0
    • full dosyaci
    • Profili Görüntüle

paylaşım için teşekkürler bu 2.0.6 sürümünde işe yarar mı acaba ?


01 Aralık 2013, 06:13
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Olması lazım. Deneyiniz.


01 Aralık 2013, 15:08
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 17
    • Karma: 0
    • full dosyaci
    • Profili Görüntüle

Denememe rağmen beceremedim hocam :(  alttaki hatayı alıyorum

« Son Düzenleme: 01 Aralık 2013, 15:32 Gönderen: elsant0ss »

01 Aralık 2013, 15:47
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

Display.template.php
index.css dosyanizi ekleyin bakayim birde profilinize sitenizi eklerseniz daha kolay olur


01 Aralık 2013, 19:00
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 17
    • Karma: 0
    • full dosyaci
    • Profili Görüntüle

site adresim www.fulldosyaci.com istediğiniz dosyalar ektedir.

1. ekteki displaytemplate.php dosyası default temanın 2. ekdeki index.css kullandığım temanın dosyasından 3. ekdeki index.css de default temanın dosyasındaki


01 Aralık 2013, 21:30
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

bu moda cok fazla div hatasi var tavsiye etmem isterseniz kulanin
 bunlarida kulandiginiz index.css ye ekleyin

Kod: [Seç]
.c3profil {
background: #f5f4ed url(../images/c3profil.png) 0 0 repeat-x;
border: solid 1px #bebdb2;
margin-bottom: 2px;
padding: 4px;
text-align: center;
color: #3f3f3f;
width: 94%;
}


03 Aralık 2013, 23:24
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 17
    • Karma: 0
    • full dosyaci
    • Profili Görüntüle

hocam peki sizin tavsiye edeceğiniz bir profil alanı var mı


21 Ocak 2014, 23:04
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 95
    • Karma: 2
    • Flatcast Destek Türkce Destek Sitesi
    • Profili Görüntüle

slm arkadasın  dedı gibi o hatanın aynını verıyor  bolubeyi kardesim  istersen siz bi deneyin 2 defa  ayni sekil ekledim ama
Tema Ayrıştırma Hatası!

/Themes/InsidiousV2/Display.template.php adındaki terma veya dil dosyasının yüklenmesinde sorun var. Lütfen söz dizimini denetleyin ve tekrar deneyin, tek tire işaretleri önünde tek yatık çizgiler olmalı (') ve tek yatık çizgi kullanacaksanız iki tane yazmalısınız (\). PHP kodlarında hatayı daha belirgin görmek istiyorsanız, doğrudan dosyaya erişmeyi deneyin.

Tekrar denemek istiyorsanız sayfayı yenileyin veya varsayılan temayı kullanın.
syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting ',' or ';'


22 Ocak 2014, 00:02
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Verilen kodlama hatalı. Konu sahibinin düzeltmesi için fırsat verelim. 1 haftaya düzeltilmezse konuyu kaldıralım.