Konu: vb tipi konu popülerlik eklentisi  (Okunma sayısı 2215 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

17 Ağustos 2013, 21:36
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle


vb deki konuyu degerlendir modunu cevirdim malesef javasiprit kodlari smefe veri tabaninda hatalara neden oluyor mod bosa gitmesin diye bende yine vb de olan konu popülerlik moduna cevirdim smf nin bir eksigini daha gidermis olduk
kodlari uyguladiktan sonra admin panelinden kulanilan tema seceneginden modu etkinlestirin.

Alıntı
Not:ben puanlama sirasini kendime gore düzenledim siz degistire bilirsiniz puanlama sirasini


Temalar / default / MessageIndex.template.php
Kod: [Seç]
// Is this topic new? (assuming they are logged in!)
if ($topic['new'] && $context['user']['is_logged'])
echo '
<a href="', $topic['new_href'], '" id="newicon' . $topic['first_post']['id'] . '"><img src="', $settings['lang_images_url'], '/new.gif" alt="', $txt['new'], '" /></a>';

echo '
<p>', $txt['started_by'], ' ', $topic['first_post']['member']['link'], '
<small id="pages' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['pages'], '</small>
</p>
</div>
</td>
<td class="stats ', $color_class, '">
', $topic['replies'], ' ', $txt['replies'], '
<br />
', $topic['views'], ' ', $txt['views'], '
</td>
<td class="lastpost ', $alternate_class, '">
<a href="', $topic['last_post']['href'], '"><img src="', $settings['images_url'], '/icons/last_post.gif" alt="', $txt['last_post'], '" title="', $txt['last_post'], '" /></a>
', $topic['last_post']['time'], '<br />
', $txt['by'], ' ', $topic['last_post']['member']['link'], '
</td>';

degistirin:
Kod: [Seç]
// Is this topic new? (assuming they are logged in!)
if ($topic['new'] && $context['user']['is_logged'])
echo '
<a href="', $topic['new_href'], '" id="newicon' . $topic['first_post']['id'] . '"><span class="new_somee">' . $txt['new'] . '</span></a>';

echo '
<p>', $txt['started_by'], ' ', $topic['first_post']['member']['link'], '
<small id="pages' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['pages'], '</small>
</p>
</div>';
                        if (!empty($settings['konu_kalite'])){
                        echo'
                        <div class="konu_kalite">';
                        if ($topic['replies'] == 0) 
                        echo'<img src="', $settings['images_url'], '/topic/r1.png" title="cevap yok"', $txt['konu_kalite'], '" alt="yorum yok"', $txt['konu_kalite'], '" />';
                        elseif ( ($topic['replies'] >= 0)&& ($topic['replies'] <=  5)) 
                        echo'<img src="', $settings['images_url'], '/topic/r2.png" title="0-5 cevap"', $txt['konu_kalite'], '" alt="', $txt['konu_kalite'], '" />';
                        elseif (($topic['replies'] >= 5)&& ($topic['replies'] <=  10)) 
                        echo'<img src="', $settings['images_url'], '/topic/r3.png" title="5-10 cevap"', $txt['konu_kalite'], '" alt="', $txt['konu_kalite'], '" />';
                        elseif (($topic['replies'] >= 20)&& ($topic['replies'] <=  30)) 
                        echo'<img src="', $settings['images_url'], '/topic/r4.png" title="20-30 cevap"', $txt['konu_kalite'], '" alt="', $txt['konu_kalite'], '" />';
                        elseif (($topic['replies'] >= 30)&& ($topic['replies'] <=  40)) 
                        echo'<img src="', $settings['images_url'], '/topic/r5.png" title="30-40 cevap"', $txt['konu_kalite'], '" alt="', $txt['konu_kalite'], '" />';
                         elseif ($topic['replies'] >= 60) 
                        echo'<img src="', $settings['images_url'], '/topic/r6.png" title="60 cevap üzerinde"', $txt['konu_kalite'], '" alt="', $txt['konu_kalite'], '" />';
                        echo'
                        </div>';
                        }
                        echo'
</td>
<td class="stats ', $color_class, '">
<span class="custom_sc">', $topic['replies'], ' ', $txt['replies'], '</span>
<br />
<span class="custom_sc">', $topic['views'], ' ', $txt['views'], '</span>
</td>
<td class="lastpost ', $alternate_class, '">
<a href="', $topic['last_post']['href'], '"><img src="', $settings['images_url'], '/icons/last_post.gif" alt="', $txt['last_post'], '" title="', $txt['last_post'], '" /></a>
', $topic['last_post']['time'], '<br />
', $txt['by'], ' ', $topic['last_post']['member']['link'], '
</td>';

Temalar / default / Themes/Modifications.kulandiginiz dil.php ?> öncesine ekleyin:
Kod: [Seç]
$txt['konu_kalite_setup'] = 'etkinlestir konu_kalite';
$txt['konu_kalite_setup_desc'] = 'popülerlik sirasina gore derecelendirmeyi goserir';

Temalar / default / Settings.temaplate.php Bul:
Kod: [Seç]
array(
'id' => 'additional_options_collapsable',
'label' => $txt['additional_options_collapsable'],
),
degis
Kod: [Seç]
array(
'id' => 'additional_options_collapsable',
'label' => $txt['additional_options_collapsable'],
),

        array(
'id' => 'konu_kalite',
'label' => $txt['konu_kalite_setup'],
            'description' => $txt['konu_kalite_setup_desc'],
    'default' => true,     
        ),

index.css uygun bir yere ekleyin

Kod: [Seç]
.konu_kalite {
  float: right;
  margin-top: -15px;
  vertical-align: middle;
}

ekteki resimleri

Temalar / default / images / topic klasörüne atin:


17 Ağustos 2013, 21:40
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle


17 Ağustos 2013, 22:22
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 73
    • Karma: 4
    • webmaster forumu
    • Profili Görüntüle

Elinize sağlık. Güzel bir çalışma.

Webmaster Sitesi: http://webmaster.bbs.tr

14 Eylül 2013, 02:29
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 14
    • Karma: 1
    • flatcast.biz
    • Profili Görüntüle

Emeğinize sağlık. Güzel bir eklenti olmuş.


04 Nisan 2014, 12:54
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

bende karşıda değilde konuların altında çıktı naptıysam düzeltemedim,


http://oyunfendi.com/forum/index.php?board=7.0


04 Nisan 2014, 16:17
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Modifikasyonun anlatımında bir sıkıntı yok.

index.css dosyanızı daha önce kurduğunuz bir mod nedeniyle hatalı editlemişsiniz. Bu nedenle o moddan sonra kurulmuş olan modlara ait css içeriğini tarayıcılar göremiyor.

css dosyanızdan Şu satırları silip deneyin.
Kod: [Seç]
/*CUSTOM STATS NEEKIINH0*/
}


04 Nisan 2014, 17:12
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 264
    • Karma: 14
    • smf destek
    • Profili Görüntüle

biz boşuna yapmışız burdakini http://www.smfdestek.com/index.php?topic=616.0
bu konudan haberim yoktu :S


04 Nisan 2014, 17:30
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 153
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle

Bazı konularda çıkmamasının sebebi ne olabilir ?


04 Nisan 2014, 17:34
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

biz boşuna yapmışız burdakini http://www.smfdestek.com/index.php?topic=616.0
bu konudan haberim yoktu :S


sizinki daha işlevsel olmuş

Bazı konularda çıkmamasının sebebi ne olabilir ?


boyle bir şey olmasina imkan yok temanizda kodlama hatasi olabilir


04 Nisan 2014, 18:03
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 153
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle

biz boşuna yapmışız burdakini http://www.smfdestek.com/index.php?topic=616.0
bu konudan haberim yoktu :S


sizinki daha işlevsel olmuş

Bazı konularda çıkmamasının sebebi ne olabilir ?


boyle bir şey olmasina imkan yok temanizda kodlama hatasi olabilir


Bakın burda bazı konularda yok

http://evcilsevgisi.com/forum/uyelerimizin-kumesleri/