Konu: Forum Anasayfada Ziyaretçi Karşılama Mesajı  (Okunma sayısı 1794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10 Eylül 2012, 16:33
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle



Boardindex.template.php
Bul:
Kod: [Seç]
/* Each category in categories is made up of:
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
if ($context['user']['is_guest'])
echo'
<div  class="ziyaretci_karsilama">

', $txt['ziyaretci_karsilama'], '

</div><br />';

index.css
En alta ekle:
Kod: [Seç]
.ziyaretci_karsilama
 {
background: #FFEB90;
box-shadow: -2px 2px 2px #C8C8C8;
clear: both;
color: #3E3E3E;
font-size: 12px;
margin-bottom: 5px;
padding: 5px 10px;
text-align: left;
}

index.turkish.php
Bul:
Kod: [Seç]
?>
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
$txt['ziyaretci_karsilama'] = 'Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle
<a href="' . $scripturl . '?action=help"><b>Yardım</b></a> kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle
<a href="' . $scripturl . '?action=register"><b>Kayıt</b></a> olmalısınız. Üye
olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj
yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla
kullanmak için üye olabilirsiniz.';


05 Nisan 2013, 21:15
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 8
    • Karma: 0
    • cafecevik.com
    • Profili Görüntüle


13 Ocak 2014, 00:50
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 1
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

uyguladım fakat kayıt sayfasındaki aktivasyon kodu çöktü :s


13 Ocak 2014, 01:45
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

uyguladım fakat kayıt sayfasındaki aktivasyon kodu çöktü :s
eminmisiniz pek oraylay alakalı değil ama.', $txt['ziyaretci_karsilama'], '   ziyaretci_karsilama değiştirerek birde deneyin.index.turkish.php değiştirdiğiniz aynı isimle giriniz.


03 Nisan 2014, 09:08
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

abi bu sarı panonun 4 köşesini nasıl hafif yuvarlak yaparım ?


03 Nisan 2014, 17:13
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

index.css bul

Kod: [Seç]
.ziyaretci_karsilama
 {
background: #FFEB90;
box-shadow: -2px 2px 2px #C8C8C8;
clear: both;
color: #3E3E3E;
font-size: 12px;
margin-bottom: 5px;
padding: 5px 10px;
text-align: left;
}
Değiştir:
Kod: [Seç]
.ziyaretci_karsilama
 {
background: #FFEB90;
box-shadow: -2px 2px 2px #C8C8C8;
clear: both;
color: #3E3E3E;
font-size: 12px;
margin-bottom: 5px;
padding: 5px 10px;
text-align: left;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
}


03 Nisan 2014, 19:53
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle


28 Ağustos 2014, 05:10
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Ben bu özelliği kullanıordum snra dil dosyalarını utf-8 olarak değiştirdim forumu yani index.turkish-utf8.php dosyasına kodları gömdüğümde ayrıştırma hatası alıyorum sebebi ne olabilir ?


01 Eylül 2014, 00:56
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

dil dosyanızda hatalı kodlama yapmışsınızdır.


02 Eylül 2014, 03:42
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Evet farkettim sonadan utf-8 dönmüştüm düzeldi şuan teşekkürler :)