Konu: Forum menüsüne click sesi ekleme  (Okunma sayısı 982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

08 Temmuz 2012, 08:45
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

index.template.php
Bul:
Kod: [Seç]
</head>
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
                <script src="http://spinabifidaturkey.com/demo3/button.js"></script>
                <script type="text/javascript" language="javascript">
                // <![CDATA[
                        $(document).ready(function(){
                                $(".push").click(function(){
                                        $("#" + $(this).data("audio"))[0].pause();
                                        $("#" + $(this).data("audio"))[0].play();
                                });
                        });
                // ]]>
                </script>
Bu koddaki <script src="http://spinabifidaturkey.com/demo3/button.js"></script> yazan yeri kendinize göre editleyin.

Bul:
Kod: [Seç]
<div id="main_menu">
Değiştir:
Kod: [Seç]
<div class="push light" data-audio="beep-back" id="main_menu"><audio id="beep-back" controls preload="auto" style="display: none;"><source src="', $settings['images_url'], '/audio/bip.mp3"></source><source src="', $settings['images_url'], '/audio/bip.ogg"></source></audio>
Ekteki button.js dosyasını forum dizinine, audio klasörünü de temanızın images klasörüne atın.


21 Mart 2014, 01:32
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

hocam bunu index.template.php dosyasında bulamıyorum. Buna yakın bir kod başlangıc kodunu verirmisiniz.

Kod: [Seç]
<div id="main_menu">

« Son Düzenleme: 21 Mart 2014, 01:34 Gönderen: traider_17 »

21 Mart 2014, 01:51
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 60
    • Karma: 0
    • http://www.analizbet.com/forum
    • Profili Görüntüle

Sorun Çözülmüştür.
Kod: [Seç]
// Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]...
function template_menu()
{
global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;

echo '
<div id="main_menu">


21 Mart 2014, 08:37
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

Kod: [Seç]
<div id="main_menu">
bu kod bende yok değişik şekilde var ama bunu nasıl yaparım değiştirince bozuldu menu.

Kod: [Seç]
// Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]...
function template_menu()
{
   global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;

echo '
<div id="horiz-menu">
<ul class="topnav" style="overflow: visible; float: left;">';

bende bu var

Kod: [Seç]
<div id="horiz-menu"> düzenledim ama olmadı ?


21 Mart 2014, 11:44
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

verilen kodda
id="main_menu"
yazan yeri
id="horiz-menu"
şeklinde değişip deneyin. Anlatım dfault tema içindir. Diğer temalarda çalışmayabilir.


21 Mart 2014, 13:35
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

evet abi dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı. menu bozuldu. demekki bu temada olmuyor.