Konu: Extra üye bilgileri  (Okunma sayısı 1263 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

30 Haziran 2012, 04:32
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Mod: Sliding user information

Yapımcı: Josua / smfsimple.com

Orjinal konu: http://www.smfsimple.com/index.php?topic=4413.0

Demo (Editli): http://www.spinabifidaturkey.com

Videosu:



Kurulum: Paketlerden kurulur. Paketi kendi sitesinden indiriniz.

Manuel kurulum:

index.template.php
Bul:
Kod: [Seç]
// Here comes the JavaScript bits!
echo '

Altına ekle:
Kod: [Seç]
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js" ></script>
<script type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/scripts/infouser.js"></script>
ManageSettings.php
Bul:
Kod: [Seç]
// Mod authors, add any settings UNDER this line. Include a comma at the end of the line and don't remove this statement!!
Altına ekle:
Kod: [Seç]
// Sliding user information V1 By Smfsimple.com start
'Sliding user information v1 By Smfsimple.com',
array('check', 'sp_enable'),
// Sliding user information V1 By Smfsimple.com end

Display.template.php
Bul:
Kod: [Seç]
// Show how many posts they have made.
Altına ekle:
Kod: [Seç]

// Sliding user information V1 By Smfsimple.com start
if (!empty($modSettings['sp_enable'])) {
echo '
<li>
    <p class="submenuheader">
<img src="' . $settings['default_theme_url'] . '/images/extrainfo.png" alt="" />
    </p>
</li>
</ul>
<ul class="submenu reset smalltext">';
}
// Sliding user information V1 By Smfsimple.com End

QueryString.php
Bul:
Kod: [Seç]
// If $scripturl is set to nothing, or the SID is not defined (SSI?) just quit.

Altına ekle:
Kod: [Seç]
$load = false;

Bul:
Kod: [Seç]
// Return the changed buffer.

Altına ekle:
Kod: [Seç]
global $forum_copyright;
$context['deletforum'] = base64_decode('IHwgPGEgc3R5bGU9ImZvbnQtc2l6ZToxMHB4OyIgaHJlZj0iaHR0cDovL3d3dy5zbWZzaW1wbGUuY29tIiB0aXRsZT0iVG9kbyBwYXJhIHR1IGZvcm8gU01GIj5Nb2RzIGJ5IFNNRlNpbXBsZS5jb208L2E+');
if(!$load){$buffer = str_replace($forum_copyright, $forum_copyright.$context['deletforum'],$buffer);$load = true;}

Modifications.english.php
Bul:
Kod: [Seç]
?>
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
// Sliding user information V1 By Smfsimple.com start
$txt['sp_enable'] = 'Enable Sliding user information';
// Sliding user information V1 By Smfsimple.com end

Paketten çıkan infouser.js isimli dosyayı kullandığınız temanın scripts klasörünün içine atın.
Paketten çıkan extrainfo.png isimli dosyayı kullandığınız temanın images klasörüne atın.

« Son Düzenleme: 24 Şubat 2013, 22:28 Gönderen: bolubeyi »

16 Ağustos 2013, 00:55
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Tıklayınca açılsın isteyenler js dosyasında şu değişikliği yapabilirler.
Bul:
Kod: [Seç]
revealtype: "mouseover (function()",
Şununla değiş:
Kod: [Seç]
revealtype: "click (function()",


29 Mart 2014, 18:10
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

hocam sizdeki gibi butonun yanına extra nasıl yazarız ?  ;D


29 Mart 2014, 18:16
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

kurunca gelmesi lazım butonun. gelmedi mi


29 Mart 2014, 18:38
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

buton geldi abi sorun yok da sizde yazı ile de yazıyor ya onu sormuştum. bazı sitelerde de aynı olayı gördüm o yüzden sormuştum siteye özelse sorun yok yani :-)


29 Mart 2014, 18:54
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bendeki gibi yapmak için:

displaytemplatede şu olsa gerek
Kod: [Seç]
<img src="' . $settings['default_theme_url'] . '/images/extrainfo.png" alt="" />
şununla değiş:
Kod: [Seç]
<img src="', $settings['images_url'], '/extra2.png" width="32" height="32" alt="Ekstra Üye Bilgileri" />', $txt['extrauyebilgi'], '
index.english.php
Bul:
Kod: [Seç]
?>
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
$txt['extrauyebilgi'] = 'Extra';
Ekteki rsimi de default temanın ve kullandığın temanın images klasörüne at.


29 Mart 2014, 23:22
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

Tamamdır abi oldu çok saol...