Konu: Profilde müzik dinlet  (Okunma sayısı 1107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


10 Temmuz 2014, 23:09
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 5
    • Karma: 0
    • Diagon Belediyesi
    • Profili Görüntüle

Malesef olmadı, ProfileSong-1.0-Beta.zip paketi smf 1 için galiba, Aeva-Support-Beta.zip paketini ise kurunca Aeva.template' de değişiklik istiyor bu da belirtilen konumda yok yani bende Aeva-Lite-7.2.zip kurulu ve Aeva.template.php diye birşey yok...


10 Temmuz 2014, 23:32
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

ProfileSong-1.0-Beta.zip paketini kuracaksınız. Paketi kurarken profile.templatede bir yerde hata veriyor. O da şurası:
Bul:
Kod: [Seç]
<dd>', $context['member']['last_login'], '</dd>
</dl>';

// Are there any custom profile fields for the summary?

Değiştir:
Kod: [Seç]
<dd>', $context['member']['last_login'], '</dd>';

if(!empty($modSettings['enable_song']))
{
echo '
<dt>', $txt['profile_song'], ':</dt>
<dd>';
if(isset($context['member']['song']) && !empty($context['member']['song']))
echo '
<script type="text/javascript" src="',$boardurl,'/swfobject.js"></script>
<div id="song">&nbsp;</div>
<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject("',$boardurl,'/player.swf","profilesong","',!empty($modSettings['player_width']) ? ''.$modSettings['player_width'].'' : '300','","',!empty($modSettings['player_height']) ? ''.$modSettings['player_height'].'' : '81','","9","#ffffff");
so.addParam("allowfullscreen","true");
so.addParam("allowscriptaccess","always");
so.addParam("wmode","opaque");
so.addVariable("file","', $context['member']['song'], '");
',!empty($modSettings['player_plugins']) ? 'so.addVariable("plugin","'.$modSettings['player_plugins'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_volume']) ? 'so.addVariable("volume","'.$modSettings['player_volume'] .'");' : 'so.addVariable("volume","80");','
',!empty($modSettings['player_skin']) ? 'so.addVariable("skin","'.$modSettings['player_skin'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_width']) ? 'so.addVariable("width","'.$modSettings['player_width'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_height']) ? 'so.addVariable("height","'.$modSettings['player_height'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_image']) ? 'so.addVariable("image","'.$modSettings['player_image'] .'");' : 'so.addVariable("image","'.$context['member']['avatar']['href'] .'");','
',!empty($modSettings['player_repeat']) ? 'so.addVariable("repeat","true");' : '','
',!empty($modSettings['player_autostart']) ? 'so.addVariable("autostart","true");' : '','
so.write("song");
</script>';
else
echo $txt['profile_song_none'];
echo'
</dd>';
}
echo '
</dl>';

// Are there any custom profile fields for the summary?

Bu hataya rağmen paketi kurun ve sonra profiletamplatede şu değişikliği yapın:
Bul:
Kod: [Seç]
// Are there any custom profile fields for the summary?
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
if(!empty($modSettings['enable_song']))
{
echo '
<dt>', $txt['profile_song'], ':</dt>
<dd>';
if(isset($context['member']['song']) && !empty($context['member']['song']))
echo '
<script type="text/javascript" src="',$boardurl,'/swfobject.js"></script>
<div id="song">&nbsp;</div>
<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject("',$boardurl,'/player.swf","profilesong","',!empty($modSettings['player_width']) ? ''.$modSettings['player_width'].'' : '300','","',!empty($modSettings['player_height']) ? ''.$modSettings['player_height'].'' : '81','","9","#ffffff");
so.addParam("allowfullscreen","true");
so.addParam("allowscriptaccess","always");
so.addParam("wmode","opaque");
so.addVariable("file","', $context['member']['song'], '");
',!empty($modSettings['player_plugins']) ? 'so.addVariable("plugin","'.$modSettings['player_plugins'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_volume']) ? 'so.addVariable("volume","'.$modSettings['player_volume'] .'");' : 'so.addVariable("volume","80");','
',!empty($modSettings['player_skin']) ? 'so.addVariable("skin","'.$modSettings['player_skin'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_width']) ? 'so.addVariable("width","'.$modSettings['player_width'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_height']) ? 'so.addVariable("height","'.$modSettings['player_height'] .'");' : '','
',!empty($modSettings['player_image']) ? 'so.addVariable("image","'.$modSettings['player_image'] .'");' : 'so.addVariable("image","'.$context['member']['avatar']['href'] .'");','
',!empty($modSettings['player_repeat']) ? 'so.addVariable("repeat","true");' : '','
',!empty($modSettings['player_autostart']) ? 'so.addVariable("autostart","true");' : '','
so.write("song");
</script>';
else
echo $txt['profile_song_none'];
echo'
</dd>';
}
echo '
</dl>';


10 Temmuz 2014, 23:52
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 5
    • Karma: 0
    • Diagon Belediyesi
    • Profili Görüntüle

Teşekkürler oldu yanlız, türkçe nasıl yapabilirim? vede önerebilceğiniz çalışan mp3 yükleme sitesi var mı, her siteyi destekliyor olabilir, birde skin nasıl ekleyebiliriz?


11 Temmuz 2014, 00:07
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Türkçeleştirmek için Modifications.turkish.php
Bul:
Kod: [Seç]
?>
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
$txt['profile_song'] = 'Profilde müzik';
$txt['profile_song_description'] = 'profilinden şarkı ekleyebilirsiniz. Sadece mp3 URL yapıştırın';
$txt['profile_song_none'] = 'yok';
$txt['enable_song'] = 'Profilde müziğe izin ver';
$txt['player_plugins'] = 'Player plugins. (Look at longtailvideo.com)';
$txt['player_width'] = 'Varsayılan Player Genişliği';
$txt['player_height'] = 'Varsayılan Player Yüksekliği';
$txt['player_skin'] = 'Player Skin (Look at longtailvideo.com)';
$txt['player_volume'] = 'Player Volume (0-100, Defaut : 80)';
$txt['player_image'] = 'Varsayılan Player arka resim. Boş bırakılmışsa, kullanıcı avatarı görünür.';
$txt['player_autostart'] = 'Otomatik başla';
$txt['player_repeat'] = 'tekrar';

mp3 eklemek için mp3 uzantılı parçanın urlsini gireceksiniz. Başka bilmiyorum benden bu kadar.


27 Temmuz 2014, 06:48
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 8
    • Karma: 0
    • Efsanevikadro
    • Profili Görüntüle

Hocam Eline Sağlık Ekledi Fakat Ufak Bir Hata Var Sanırım..




27 Temmuz 2014, 07:02
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 8
    • Karma: 0
    • Efsanevikadro
    • Profili Görüntüle

Tamamdır Düzelttim, Kodu Oraya Değilde Diğer Alanlardan İstediğimin Altına Ekledim.


20 Eylül 2014, 03:14
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 1
    • www.harrypotterland.org
    • HarryPotterLand
    • Profili Görüntüle

ben bunu kurdum ama sadece profilde müzik: yazısı çıkıyor.. Admin panelde ayarı varmı. Mp3 linki de verdim. Yinede olmadı.
Hiçbir şekilde player koyamıyorum nasıl yapacağım. Bilgi verirmisiniz