Konu: Konu gözükmesin  (Okunma sayısı 1453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


11 Eylül 2011, 15:41
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

bİR FİKRİM YOK. iLLAKİ BİR MODU VARDIR. aRAŞTIRMAM GEREK.


06 Kasım 2011, 12:45
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Hala bir mod bulamadık mı ?


06 Kasım 2011, 15:04
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Display.template.php
Bul
Kod: [Seç]
?>
Değiştirip deneyin
Kod: [Seç]
is_not_guest();
?>


06 Kasım 2011, 16:10
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Display.template.php
Bul
Kod: [Seç]
?>
Değiştirip deneyin
Kod: [Seç]
is_not_guest();
?>

Olmadı hocam, Mozilla'da konu içine girerken yazılar çok büyük gözüküyor. IE'de de türkçe karakter sorunu veriyor...


06 Kasım 2011, 17:17
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bu siteye yaptım oldu.
Deneyin.
Dikkatli bir şekilde yapın.


06 Kasım 2011, 17:32
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Bu siteye yaptım oldu.
Deneyin.
Dikkatli bir şekilde yapın.

Çok dikkatli bir şekilde de denedima ncak yine aynı hata çıktı. Başka bir modla çakışıyor olabilir. Ya da sadece default için çalışması da muhtemel bence.


06 Kasım 2011, 17:33
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bu durumda başka yapabileceğim bir şey yok.


06 Kasım 2011, 17:34
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 106
    • Karma: 0
    • aclikoyunlari.org
    • Açlık Oyunları Turkiye
    • Profili Görüntüle

Bu durumda başka yapabileceğim bir şey yok.

Peki teşekkürler.


06 Kasım 2011, 17:40
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bir de şunu dene.
display.template.php
bul
Kod: [Seç]
echo '
<div class="inner" id="msg_', $message['id'], '"', '>', $message['body'], '</div>
</div>';

değiştir
Kod: [Seç]
if ($context['user']['is_guest'])
echo ' 
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0;url=http://www.smfdestek.com/index.php?action=login">';
echo '  <div class="inner" id="msg_', $message['id'], '"', '>', $message['body'], '</div>
</div>';

http://www.smfdestek.com/index.php?action=login yazan yeri kendine göre editlersiniz.

« Son Düzenleme: 06 Kasım 2011, 17:43 Gönderen: bolubeyi »