Konu: afrika yardım banneri eklemek  (Okunma sayısı 963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13 Ağustos 2011, 20:13
  • *
    • İleti: 32
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Selamun Aleyküm. abi ben afrika yardım bannerini sitemin en üstüne eklemek istiyorum. şu anda tam olarak metotmimarlık isimli reklamın olduğu yere

kod şu

Kod: [Seç]
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="728" height="90" title=""><param name="movie" value="http://banner.ihh.org.tr/somali/728x90.swf"><param name="quality" value="high"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://banner.ihh.org.tr/somali/728x90.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="728" height="90"></embed></object>
ben ekledim index templatede metotmimarlık yazan yeri silip olmadı bi bakarsan sevinirim.



13 Ağustos 2011, 20:16
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

metotmimarlık reklamı kalkacak mı?


13 Ağustos 2011, 20:19
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 32
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle


13 Ağustos 2011, 20:21
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 32
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

abi pardon ben eski index templateyi eklemişim. oraya. orda



13 Ağustos 2011, 20:26
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

verdiğiniz dosya bozuk sağlam dosya verin.


13 Ağustos 2011, 20:30
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

bu dosyada da hata var gibi sanırım açılmmamış bir kaç tane divi  kapatmışsınız. Çok bozmuşsunuz dosyayı.


13 Ağustos 2011, 20:37
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 32
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

abi çok teşekkürler oldu :). diwler falan ben inan anlamıyom pek fazla. hep bilmeyen insanların kurcalamasıyla geldi bu hale o dosya. o yüzden bi sıkıntım oldumu senin yanında bitiyom hemen :) tşkler tekrar..