Konu: Kategori alanı kısa kalmış...  (Okunma sayısı 1390 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13 Ağustos 2011, 00:00
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle


13 Ağustos 2011, 00:03
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle


13 Ağustos 2011, 00:04
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Hangi site? Görelim.


Resmin altına bilerek yazmıştım hocam.

http://www.xn--emreaydn-zkb.com.tr/forum/

Explorer 8'de böyle görünüyor malesef.


13 Ağustos 2011, 00:09
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

siteniz açılmıyor bende. erişim yok.


13 Ağustos 2011, 00:14
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

siteniz açılmıyor bende. erişim yok.


Genelde daha geç alırlar ama aylık Full yedek alınıyordu sanırım.
Geldi şimdi.

http://www.xn--emreaydn-zkb.com.tr/forum/


13 Ağustos 2011, 00:19
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

sen en iyisi bu temadan vazgeç. her gün yeni bir sıkıntı çıkarıyor.


13 Ağustos 2011, 00:22
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

sen en iyisi bu temadan vazgeç. her gün yeni bir sıkıntı çıkarıyor.

Yok yok :) çok uğraştık. Herkes çok sevdi. Aslında bitmişti aklımdaki herşeyi yaptım.
1 yıla yakında değişmeyeceğiz demiştim. Çok sık tema değişmeyi sevmiyorum. Google ile de uyumlu olsun diye.

Dikkatimi çekti. Zor derseniz vs. kalsın derim. Ama temayı değişemem artık :)
Chrome için bir sorun vardı genel bir sorun. Onun gibi basit bir kodla düzelir belki diye sorayım dedim.




13 Ağustos 2011, 01:31
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

iede düzeltince bu sefer diğer tarayıcılarda bozuluyor. Bu nedenle iede farklı css dosyası kullanmanız gerek.

index.css aç
Bul:
Kod: [Seç]
table.table_list
{
width: 100%;
border-spacing: 1px;
}

Değiştir:
Kod: [Seç]
table.table_list
{
width: 948px;
border-spacing: 1px;
}

Daha sonra index.css dosyanı ie.css olarak farklı kaydedip temanın css klasörüne at.

Sonra board.index.template dosyasında bul
Kod: [Seç]
// Show the news fader?  (assuming there are things to show...)
Üstüne ekle:
Kod: [Seç]
echo '<!--[if IE ]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="', $settings['theme_url'], '/css/ie.css" />
<![endif]--> ';

Bunları yapınca ie, forum anasayfada iken index.css yerine ie.css dosyasını görür. Diğer tarayıcılar görmez.
Bu nedenle bundan sonra index.css dosyana yapacağınız editleri forum anasayfada iken ienin de görmesi için ie.css dosyasına da yapmanız gerekir.

« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2011, 01:48 Gönderen: bolubeyi »

13 Ağustos 2011, 04:03
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 0
    • Soğuk bir dokunuş ellerimde..
    • Emre Aydın
    • Profili Görüntüle

Ezan okunurken gördümde bayağı bir uğraştırmışız :)

Zaten css ayarları ile ilgili işleri en başında yaptım bilerek. Sadece tablo işi sona kalmıştı.
O da basit birşeydir diye. Yeni gördüm bunuda. Belkide kategoriyi düzelttikten sonra olmuştur..

Gündüz kızlar varken yapayımda. Her tarayıcıdan incelettireyim.
Birşey yapıp farklı birşeyde bozmayalım :)

Gündüz vakit geçirelim hem.

Not: ie6 ve ie7 varmış temamın içinde. ie8 diyemi kaydetsem sizce?
Yoksa bunlarda dururken ie diye atsak yeterli olurmu :)



13 Ağustos 2011, 04:08
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

ne yapmanız grektiğini yazdım.