Konu: Menü Editör Sorunu  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20 Eylül 2016, 19:10
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle

Merhabalar Menü editör modunu yükledim. Kurulum sorunsuz oldu. Ancak bir şeyler yolunda gitmiyor gibi.
menüye yeni başlıklar ekleyemiyorum..
ve ayrıca herhangi bir başlığın alt menüsü olarak yeni başlıklar ekleyemiyorum

resimdeki hatayı veriyor. (Ekteki resimler benim siteye ait)  

zaten modun kendi görünümüne bakarsak link verilecek sekmenin bende görünmediğini göreceksiniz.

Orjinal Modun Görüntüleri;





20 Eylül 2016, 19:14
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 1999
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Öncelikle profilinize sitenizin adresini doğru bir şekilde giriniz. Sonra kurduğunuz modifikasyona ait linki veriniz inceleyelim.


20 Eylül 2016, 19:16
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle


20 Eylül 2016, 19:40
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 1999
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bana verdiğiniz linkteki modifikasyon ile buraya resimlerini eklediğiniz eklediğiniz modifikasyon aynı değil. Verdiğiniz linkteki modifikasyonu demo sitede denedim bir sıkıntısı yok. Alt menü de eklenebiliyor.


20 Eylül 2016, 19:43
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle

üstadım yetki versem benim siteden bakma imkanınız olabilir mi?


20 Eylül 2016, 19:45
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 1999
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Siz daha farklı bir mod kurmuşsunuz anlaşamıyoruz.


20 Eylül 2016, 19:49
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle

Menu Editor Lite   1.0.5 

şuan kurulu olan yani gönderdiğim ile aynı :S

programın pro versiyonunun resimlerini göndermişim..



20 Eylül 2016, 19:50
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 1999
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Pro (ücretli) versiyonu için yardımcı olamam etik olmaz. Modun yapımcısından destek almalısınız.


20 Eylül 2016, 19:52
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 18
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle

hayır hayır yanlış anladınız ben pro versiyon için destek istemiyorum zaten kurulu olan mod lite sürümü
lite yerine pronun resimlerini eklemişim yanlışlıkla..

ancak bu lite sürüm ile ben alt meni ekleyemiyorum olay bu :S


20 Eylül 2016, 19:58
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 1999
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Demo üyelik verin bakalım. Pro sürüm ise ilgilenmiyorum.