Konu: AjaxChat Integration  (Okunma sayısı 1411 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11 Ağustos 2011, 14:11
  • *
    • İleti: 2019
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

smf entegre chat modülü
Güncel link: AjaxChat Integration

« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2014, 21:34 Gönderen: bolubeyi »

09 Ocak 2014, 01:07
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 53
    • Karma: 2
    • Emeğe Saygı.
    • www.gsm.boxhost.me
    • Profili Görüntüle

bu AjaxChat   smf 2.0.6 uyumlumu..!!  bende hata veriyor

alpina

09 Ocak 2014, 01:18
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 17
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

Malesef.resmi sitede hemen sagda modu elle kurma var uyumlu olmadigini belirtiyor


17 Ocak 2014, 20:57
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2019
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

bu AjaxChat   smf 2.0.6 uyumlumu..!!  bende hata veriyor
Hata vermesine rağmen üzerinde değişiklik yapılacak olan dosyaların yedeklerini alıp modu kurun. Hata veren dosyaların listesini modu kurmadan önce not edin ve bu dosyaları konuya ekleyin halledelim.


07 Nisan 2014, 22:55
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 153
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle

index.template.php

dosyasında hata veriyor

echo '
         </p>
         <p class="last smalltext">

öncesine ekle

   // users in chat
   if (isset($context['chat_links'])){
      if (count($context['chat_links']) == 0 )
        echo '
' . $txt['chat_no_user'];
      elseif (count($context['chat_links']) == 1 )
        echo '
  1' . $txt['chat_aUser']. ':
', implode($context['chat_links']);
      else
        echo '
 ' . count($context['chat_links']). $txt['chat_users']. ':
', implode(', ', $context['chat_links']);
  }


08 Nisan 2014, 08:55
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 2019
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Bu verdiğiniz kodlama eksik kalsa da olur. Çalışmasını etkileyen bir kodlama değil. Odada kaç kişinin bulunduğu hakkında bilgi veriyor. İllaki olsun derseniz template dosyasında görüntülenmesini istediğiniz her hangi bir yerine ekleyebilirsiniz.


09 Nisan 2014, 14:06
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 153
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle

Chat güzel şekilde çalışıyor.

Fakat anasayfanın üstüne eklenen shoutbox sadece adminlere görünüyor.

Bunu tüm üyelere göstermenin bir yolu var mı ?



09 Nisan 2014, 15:43
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2019
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

üye grup izinlerinden üye guplarına izin varin.


09 Nisan 2014, 21:02
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 153
    • Karma: 1
    • EvcilSevgisi
    • Profili Görüntüle

Vallaha çok dua ediyorum size :)


30 Haziran 2017, 10:27
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 21
    • Karma: 0
    • yok
    • Profili Görüntüle

Bu mod 2.0.14 e uyarlanmalı. Manuel olarak sorunsuz kurdum da, sohbet ekranı gelse de sohbet yapılmıyor.