Konu: Spam Koruması Sorunu  (Okunma sayısı 893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21 Aralık 2014, 10:38
  • *
    • İleti: 22
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle

Selamlar, sitemde spam korumasına soru eklemek istiyorum lakin.. ne kadar yazıp kaydet desemde sanki hiç birşey yazmamışım gibi yenden siliniyor bilgiler... Yine aynı sorun aldığım seo sürümünün meta tags bölümünde de var bilgileri yazıyorum ama kaydet deyince hiç birşey yazmamışım gibi yeniden siliniyor.  Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. nasıl düzeltilir. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?




Daire içine alınan boşluklara soru mu yazıyorum. ve kaydet diyorum...







Ama hiç birşey yazmamışım gibi yine boş kutucuklar geliyor.




21 Aralık 2014, 14:15
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 331
    • Karma: 16
    • haksever,huutheme
    • haksever
    • Profili Görüntüle

tam bir cevap içermez ama post edilmiyor olabilir.Bir kaç mod kaldırarak denermisiniz.Bazen banada oluyordu ama js çakışmasından kaynaklanıyordu bende  :(


21 Aralık 2014, 17:42
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 274
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

sitenizde seo kullanıyormusunuz + sitede host edindiğiniz yer de problem olabilir. daha önceki deneyimlerimde başıma gelmişti.





21 Aralık 2014, 18:10
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 22
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle

sitenizde seo kullanıyormusunuz + sitede host edindiğiniz yer de problem olabilir. daha önceki deneyimlerimde başıma gelmişti.

evet seo4smf kullanıyorum.. ama aynı sorun seo4 ün meta tags bölümünde de  oluşuyor. bir türlü bulamadım sebebini


21 Aralık 2014, 18:11
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2023
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

seo modunun yapımcısı hilmi beye bi sor bakalım. sorun seodan kaynaklı ise bir yol gösterir.


21 Aralık 2014, 19:06
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 22
    • Karma: 0
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Medeniyet Mühendisleri
    • Profili Görüntüle

seo modunun yapımcısı hilmi beye bi sor bakalım. sorun seodan kaynaklı ise bir yol gösterir.

hilmi beyle görüştüm ama bakacağını söyledi sonra da unuttu mu bilmiyorum dönüş yapmadı..

Lakin şunu fark ettim. Türkçe karakter kullanmadığımda oluyor.. ama türkçe karakter olunca olmuyor..  Sonuçta Türk sitesi türkçe karakter kullanamamak biraz saçma olur.. Bu da ikinci sorumu oluşturuyor Türkçe karakter kullanabilmek için ne yapmalıyım?


21 Aralık 2014, 19:23
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 2023
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

sansürlü kelimelere içinde türkçe harf barındırmayan anlamsız bir kelime ekleyip deneyin.


21 Aralık 2014, 19:37
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 274
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

dediğim gibi host kaynaklı bir durum aslında size şunu söyleyeyim. Hostunuza söyleyin bu şekilde yapsın seo yuklü olan forumda hostta sorun oluyordu host sürümü değişmiştim.

ben geçenlerde host değiştim ve smf de karşıma hiç çıkmayan hatalar çıkmaya başlamıştı seo hataları çekidek ayarlarda kaydetmeme sorunu hatta bu güvenlik için güvenlik sorusu yazdığımız bölüm oraa bile sorun vardı. anladık ki hosttan linux du ama mysql sürüm hatası vardı. php sunucu cu bir alt sürme geçtim şimdi düzeldi. o yüzden o şekilde bir denemek lazım.


şu şekilde bir yazı gönder hostuna bakım

PHP 5.3 destekli bir sunucuya geçtim çalışıyor.,  PHP 5.4 yüklü, sunucuda çalışmıyor.

« Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 19:38 Gönderen: soulfather »

08 Ocak 2015, 21:25
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 22
    • Karma: 0
    • cihadehli
    • Profili Görüntüle

aynı sorun bendede var forumu sıfır kurdum,seo da yok ama doğrulamada Türkçe harf kullanıldığında bu durum oluyor,Türkçe karakter kullanılmadığında ise herhangi bir sorun yok.