Konu: PHP Nuke Portal Yükledim MYSQL veritabanı silinmiş.  (Okunma sayısı 897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


07 Ekim 2014, 08:32
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Hosting sağlayıcınızla görüştünüz mü haftalık ya da günlük yedek alıyor olsalar gerek.


07 Ekim 2014, 17:17
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 1
    • www.harrypotterland.org
    • HarryPotterLand
    • Profili Görüntüle

1 Haftalık yedek varmış Onu Yükleyecekler.

Bazı sorularım olacak vakti gelince buradan sorarsam sıkıntı olmaz dimi. MYSQL ile ilgili.



09 Ekim 2014, 18:49
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 1
    • www.harrypotterland.org
    • HarryPotterLand
    • Profili Görüntüle

Forumu Sıfırdan kurdum. Ancak eski veritabanından Konuları katagorileri çekmek çekmek istiyorum. Birde Üyeleri


09 Ekim 2014, 19:41
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 178
    • Karma: 3
    • buyuknet
    • Profili Görüntüle

veriyi cekecegın sıte smf mi eğer öyle ise farklı bır localde yada hostınde deneme ıcın eskı yedegınızı alıp orada upgrade yaparak kullanılabılır hale getırebılırsınız


09 Ekim 2014, 19:55
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 1
    • www.harrypotterland.org
    • HarryPotterLand
    • Profili Görüntüle

Ben onu dememiştim ben sadece hangi tabloları alacağım onu dedim


09 Ekim 2014, 20:02
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 178
    • Karma: 3
    • buyuknet
    • Profili Görüntüle

mesaj tablosu ıcın smf_messages


uye tablosu ıcın smf_members


konuların kayıt idlerini tutan tablosıcın  smf_topics


kategoriler ıcın  smf_boards


aklımda olan bunlar eksık olabılır yedek almadan bu ıslemı yapmayın


bu arada sız eskı verıtabnınızda herseyı cekmek ıstıyorsunuz ben oyuzden localde fılan yapıp kullanın zaten ıstedıgınız tablolar sıtenın ana verısını olusturuyor.


09 Ekim 2014, 21:10
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 56
    • Karma: 1
    • www.harrypotterland.org
    • HarryPotterLand
    • Profili Görüntüle

olmuyor hata veriyor. Linkler çalışmıyor. Ben sadece Katagorileri ,konuları ve linkleri alsamda olur. gerisi önemli değil.

« Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 21:29 Gönderen: PMWTR »

09 Ekim 2014, 21:41
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Eski forumunuzu mevcut sunucuya taşıyıp upgrade yapınız. Herşey sorunsuz çalışır. Yoksa ordan burdan tablo taşıma yaparsanız birçok problemle karşılaşmanız muhtemel.