Konu: Tüm Forumda İletilerde Hiçbir şekilde HTML kullanılmıyor  (Okunma sayısı 457 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

08 Eylül 2014, 23:34
  • *
    • İleti: 8
    • Karma: 0
    • Efsanevikadro
    • Profili Görüntüle

Merhaba bu sorun ne yaptıysam çözümünü bulamadığım ve aylardır uğraştıgım bir sorun. Artık pes ettim, Gerekirse ÜCRETLİ olarak halledilmesini istiyorum ücretide neyse konuşur anlaşırız.  admin olmama rağmen(Kurucu) konularda [html ] tagları arasına bir kod aldıgımda ne olursa olsun fark etmez boş görünüyor ileti içeriği.. 2-3 smf forum kurdum hepsinde denedim hepsinde aynı(Forumlar FARKLI SUNUCULAR ve FİRMALAR üzerinde kuruldu) bu smf nin bir hatası mıdır? bir güvenlik olayı mıdır çözemedim daha önce yoktu 2.0.6-7 sürümlerinde.




olağan yolların hepsini denedim gerek panelden gerekse izinler kısmından elle diger üyelere html kullanımı izini vermek için gerekli değişikliği yaparaktan(yani herkese html verdiğimde dahi aynı şey oldu)

yardımcı olmak isteyen arkadaşlar iletişim kurarsa sevinirim.


09 Eylül 2014, 18:01
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle


10 Eylül 2014, 00:01
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 8
    • Karma: 0
    • Efsanevikadro
    • Profili Görüntüle


10 Eylül 2014, 18:54
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

3 değişik şekilde html kod ekleyip denedim. Bir sıkıntı yok. Örnek konuyu inceleyiniz. 3 farklı şekilde eklenmiş. Örnekteki gibi yaparsanız sıkıntı olmaz.
Örnek konu: Deneme konusu html - Site Çöplü?ü - Geri Dönü?üm Kutusu

Özetle
Şunun yerine
Kod: [Seç]
[html]<iframe src="http://videoapi.my.mail.ru/videos/embed/mail/bicapss/_myvideo/195.html" frameborder="0" width="100%" scrolling="no" height="600"></iframe>[/html]
şunu kullanın:
Kod: [Seç]
[html]<iframe
src="http://videoapi.my.mail.ru/videos/embed/mail/bicapss/_myvideo/195.html"
frameborder="0"
width="100%"
scrolling="no"
height="600"></iframe>[/html]

Yukarıdaki kodla elde edilen içerik aşağıda:


« Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 19:06 Gönderen: spina bifida »

10 Eylül 2014, 19:38
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 8
    • Karma: 0
    • Efsanevikadro
    • Profili Görüntüle

3 değişik şekilde html kod ekleyip denedim. Bir sıkıntı yok. Örnek konuyu inceleyiniz. 3 farklı şekilde eklenmiş. Örnekteki gibi yaparsanız sıkıntı olmaz.
Örnek konu: Deneme konusu html - Site Çöplü?ü - Geri Dönü?üm Kutusu

Özetle
Şunun yerine
Kod: [Seç]
[html]<iframe src="http://videoapi.my.mail.ru/videos/embed/mail/bicapss/_myvideo/195.html" frameborder="0" width="100%" scrolling="no" height="600"></iframe>[/html]
şunu kullanın:
Kod: [Seç]
[html]<iframe
src="http://videoapi.my.mail.ru/videos/embed/mail/bicapss/_myvideo/195.html"
frameborder="0"
width="100%"
scrolling="no"
height="600"></iframe>[/html]

Yukarıdaki kodla elde edilen içerik aşağıda:

<iframe
src="http://videoapi.my.mail.ru/videos/embed/mail/bicapss/_myvideo/195.html";
frameborder="0"
width="100%"
scrolling="no"
height="600"></iframe>


Hocam nasıl teşekkür etsem az, elinize kolunuza sağlık. Allah razı olsun. Şu meseleye kimse bir çözüm bulamadı kimsede ilgilenmemişti çok teşekkürler.