Konu: Bbc buton eklemek  (Okunma sayısı 939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

30 Ağustos 2014, 23:36
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

S.a

BBC buton olarak ayraç butonu eklemek istiyorum.

Tıkladığımda ;



şu resmi ortalayarak eklemesini istiyorum.

Eklemek istediğim bir kaç buton daha var tıkladıgımda resimler eklemesi için, bundaki yardımınızı örnek alarak onları kendim yapabilirim diye düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 23:40 Gönderen: BySaBo »

31 Ağustos 2014, 02:40
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

böyle bir mantik kulana bilirsin

subs-Editor.php de

Kod: [Seç]
array(
            'image' => 'screen',
            'code' => 'screen',
            'before' => '[center][img]http://www.siteniz.com//Themes/default/images/goruntuler.png[/img]',
            'after' => '[/center]',
            'description' => $txt['bbc_screen']
            ),


31 Ağustos 2014, 06:23
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 107
    • Karma: 0
    • OyunFendi
    • Profili Görüntüle

Teşekkür ederim


buradaki 'code' ne işe yarıyor bi tek onu anlamadım


31 Ağustos 2014, 19:24
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

buradaki 'code' ne işe yarıyor bi tek onu anlamadım

#inculider(görev tanim)

« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 19:26 Gönderen: gecitli »

03 Eylül 2014, 05:37
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 25
    • Karma: 3
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

BBC butonu yaptık bunun dil kodları nasıl olur. Çünkü ne olduğunu da tanıtmak gerekiyor.


03 Eylül 2014, 05:57
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

BBC butonu yaptık bunun dil kodları nasıl olur. Çünkü ne olduğunu da tanıtmak gerekiyor.
merhaba
bu koda ne yazarsaniz o görünür
Kod: [Seç]
'description' => $txt['bbc_screen']


03 Eylül 2014, 06:16
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 25
    • Karma: 3
    • Profili Görüntüle

    • Destek alabilmek
      için forum urlnizi
      profilinize giriniz.

    • Profili Görüntüle

Eyvallah teşekkürler. Peki bunu modification.turkish.php dosyasına da yazmak gerekir mi buradan yeter mi?

« Son Düzenleme: 03 Eylül 2014, 06:17 Gönderen: ATAman »

03 Eylül 2014, 17:00
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 274
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

Bunu yapmanız yeterlidir. Boton üstüne gelince açıklama yapacaksanız ekleseniz de olur.