Konu: Alıntı, Sil, Böl Buton Sorunu  (Okunma sayısı 830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


03 Ağustos 2014, 08:00
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 178
    • Karma: 3
    • buyuknet
    • Profili Görüntüle

resim yolarında sorun var ondan dolayı


03 Ağustos 2014, 14:15
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 68
    • Karma: 1
    • Profili Görüntüle

Şu an düzeldi. Nasıl oldu anlamadım. Çerezleri temizlediğimden olabilir belki. Teşekkür ederim ilgilenene.


03 Ağustos 2014, 16:48
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 27
    • Karma: 0
    • Profili Görüntüle

Nasıl yaptığınızı anlatırsanız diğer kişiler de görüp öğrenirler. Display.template.php dosyasında nereleri editlediniz?


03 Ağustos 2014, 23:10
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 51
    • Karma: 0
    • Adalet Kılıcı Herkesi Kesmeli
    • http://www.dinogretmeni.com/
    • Profili Görüntüle

Aynen o biçim destek sitelerinde herkes yaptığını açık anlatırsa daha iyi olur.
Herkes elinden geleni yapmalı.
(Tabii bizde pek birşey beceremiyoruz. sadece istiyoruz katkıda bulunamıyoruz bundan dolayı destek talebinde çok fazla isteyemiyoruz.)
.............yaptığı çalışmaları paylaşan kardeşlerimize çok ama çok teşekkür ederim.


04 Ağustos 2014, 04:37
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 68
    • Karma: 1
    • Profili Görüntüle

Nasıl olduğunu anlamadım yazdım okuduysanız.


Ayrıca şu an yine gözükmüyor. Resim yollarındaki sorunu nasıl düzeltebilirim?


05 Ağustos 2014, 02:34
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 68
    • Karma: 1
    • Profili Görüntüle

Bi geliyor bi gidiyor anlamadım, yardımcı olacak yok mu?


05 Ağustos 2014, 02:40
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Hangi site? demo uyelik verin bakalım.


05 Ağustos 2014, 04:08
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 68
    • Karma: 1
    • Profili Görüntüle


05 Ağustos 2014, 04:43
Yanıtla #9
  • *
    • İleti: 68
    • Karma: 1
    • Profili Görüntüle

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa;

Bul:
Kod: [Seç]
// Can they reply? Have they turned on quick reply?
        if ($context['can_reply'] && !empty($options['display_quick_reply']))
            echo '
                                    <li class="quote_button"><a href="', $scripturl, '?action=post;quote=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';num_replies=', $context['num_replies'], '" onclick="return oQuickReply.quote(', $message['id'], ');">', $txt['quote'], '</a></li>';

        // So... quick reply is off, but they *can* reply?
        elseif ($context['can_reply'])
            echo '
                                    <li class="quote_button"><a href="', $scripturl, '?action=post;quote=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';num_replies=', $context['num_replies'], '">', $txt['quote'], '</a></li>';

        // Can the user modify the contents of this post?
        if ($message['can_modify'])
            echo '
                                    <li class="modify_button"><a href="', $scripturl, '?action=post;msg=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], '">', $txt['modify'], '</a></li>';

        // How about... even... remove it entirely?!
        if ($message['can_remove'])
            echo '
                                    <li class="remove_button"><a href="', $scripturl, '?action=deletemsg;topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';msg=', $message['id'], ';', $context['session_var'], '=', $context['session_id'], '" onclick="return confirm(\'', $txt['remove_message'], '?\');">', $txt['remove'], '</a></li>';

        // What about splitting it off the rest of the topic?
        if ($context['can_split'] && !empty($context['num_replies']))
            echo '
                                    <li class="split_button"><a href="', $scripturl, '?action=splittopics;topic=', $context['current_topic'], '.0;at=', $message['id'], '">', $txt['split'], '</a></li>';


Değiştir:
Kod: [Seç]
// Can they reply? Have they turned on quick reply?
        if ($context['can_reply'] && !empty($options['display_quick_reply']))
            echo '
                                    <li><a href="', $scripturl, '?action=post;quote=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';num_replies=', $context['num_replies'], '" onclick="return oQuickReply.quote(', $message['id'], ');"><img src="http://www.basketbolatesi.com/Themes/default/images/theme/quote.gif" alt="Alıntı" width="58" height="17"/></a></li>';


        // So... quick reply is off, but they *can* reply?
        elseif ($context['can_reply'])
            echo '
                                    <li><a href="', $scripturl, '?action=post;quote=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';num_replies=', $context['num_replies'], '">', $txt['quote'], '</a></li>';


        // Can the user modify the contents of this post?
        if ($message['can_modify'])
            echo '
                                    <li><a href="', $scripturl, '?action=post;msg=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], '"  > <img src="http://www.basketbolatesi.com/Themes/default/images/theme/modify.gif" alt="Düzenle" width="58" height="17"/></a></li>';


        // How about... even... remove it entirely?!
        if ($message['can_remove'])
            echo '
                                    <li><a href="', $scripturl, '?action=deletemsg;topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';msg=', $message['id'], ';', $context['session_var'], '=', $context['session_id'], '" onclick="return confirm(\'', $txt['remove_message'], '?\');"><img src="http://www.basketbolatesi.com/Themes/default/images/theme/delete.gif" alt="Sil" width="58" height="17"/></a></li>';


        // What about splitting it off the rest of the topic?
        if ($context['can_split'] && !empty($context['num_replies']))
            echo '
                                    <li><a href="', $scripturl, '?action=splittopics;topic=', $context['current_topic'], '.0;at=', $message['id'], '"><img src="http://www.basketbolatesi.com/Themes/default/images/theme/split.gif" alt="Böl" width="58" height="17"/></a></li>';

Resim kodlarındaki ufak bir değişiklik ile hallettim. Peki butonlar arasındaki boşluğu nasıl azaltabiliriz?