Konu: Konu Cözüldü mod edit  (Okunma sayısı 782 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

15 Haziran 2014, 17:45
  • *
    • İleti: 211
    • Karma: 15
    • webtiryaki.com
    • Profili Görüntüle

Mevcut modu burdan indirip kurun MOD
editleyecegimiz dosyalar.
1.MessageIndex.php
2.MessageIndex.template.php
3.Modifications.english.php
4.Modifications.kulandiğiniz dil.php
5.index.css

 MessageIndex.php
Bul:
Kod: [Seç]
      $result = $smcFunc['db_query']('substring', '
         SELECT
            t.id_topic, t.num_replies, t.locked, t.num_views, t.is_sticky, t.id_poll, t.id_previous_board,

değiş

Kod: [Seç]
      $result = $smcFunc['db_query']('substring', '
         SELECT
            t.is_solved, t.id_topic, t.num_replies, t.locked, t.num_views, t.is_sticky, t.id_poll, t.id_previous_board,

bul
Kod: [Seç]
         // 'Print' the topic info.
         $context['topics'][$row['id_topic']] = array(
            'id' => $row['id_topic'],
değiş
Kod: [Seç]
         // 'Print' the topic info.
         $context['topics'][$row['id_topic']] = array(
            'solved' => $row['is_solved'],
            'solved_link' => '<a href="' . $scripturl . '?topic=' . $row['id_topic'] . '.0">'.$txt['TSolved'].'',
            'id' => $row['id_topic'],

 MessageIndex.template.php
Bul:
Kod: [Seç]
               <td class="subject ', $alternate_class, '">
                  <div ', (!empty($topic['quick_mod']['modify']) ? 'id="topic_' . $topic['first_post']['id'] . '" onmouseout="mouse_on_div = 0;" onmouseover="mouse_on_div = 1;" ondblclick="modify_topic(\'' . $topic['id'] . '\', \'' . $topic['first_post']['id'] . '\');"' : ''), '>
                     ', $topic['is_sticky'] ? '<strong>' : '', '<span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], (!$context['can_approve_posts'] && !$topic['approved'] ? '&nbsp;(' . $txt['awaiting_approval'] . ')' : ''), '</span>', $topic['is_sticky'] ? '</strong>' : '';

değiş
Kod: [Seç]
               <td class="subject ', $alternate_class, '">
                  <div ', (!empty($topic['quick_mod']['modify']) ? 'id="topic_' . $topic['first_post']['id'] . '" onmouseout="mouse_on_div = 0;" onmouseover="mouse_on_div = 1;" ondblclick="modify_topic(\'' . $topic['id'] . '\', \'' . $topic['first_post']['id'] . '\');"' : ''), '>
                     ', $topic['is_sticky'] ? '<strong>' : '', '<span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">'.(!empty($topic['solved']) ? $topic['solved_link'] : '').' ', $topic['first_post']['link'], (!$context['can_approve_posts'] && !$topic['approved'] ? '&nbsp;(' . $txt['awaiting_approval'] . ')' : ''), '</span>', $topic['is_sticky'] ? '</strong>' : '';

Modifications.english.php
ekleyin:
Kod: [Seç]
$txt['TSolved'] = '<span class="solved">Solved</span>';
Modifications.kulandiğiniz dil.php
ekleyin:

Kod: [Seç]
$txt['TSolved'] = '<span class="solved">Cözüldü</span>';
index.css
ekleyin
Kod: [Seç]
.solved {
   background-color: #2E78E8;
   border: 1px solid #1B5BBA;
   border-radius: 2px;
   color: #FFFFFF;
   font-family: sans-serif;
   font-size: 10px;
   font-weight: bold;
   padding: 1px 5px;
}

ONCEKI

SONRA

KAYNAK

« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2014, 16:16 Gönderen: spina bifida »

27 Temmuz 2014, 05:09
Yanıtla #1
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

yaptım bunu ama bir yanlışlık mı var ne anlamadım...

çözüldü yazan yerin yanında URL linki de çıkıyor..


« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2014, 05:36 Gönderen: soulfather »

27 Temmuz 2014, 08:44
Yanıtla #2
  • *
    • İleti: 178
    • Karma: 3
    • buyuknet
    • Profili Görüntüle

şu kısımı duzenledıgın alana bak fazla yazımı ekledın dıye


$txt['TSolved'] = '<span class="solved">Cözüldü</span>';


27 Temmuz 2014, 16:02
Yanıtla #3
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

Şu kodun sonunda var url kısmı ama çözemedim :-)

Kod: [Seç]
         // 'Print' the topic info.
         $context['topics'][$row['id_topic']] = array(
            'solved' => $row['is_solved'],
            'solved_link' => '<a href="' . $scripturl . '?topic=' . $row['id_topic'] . '.0">'.$txt['TSolved'].'[/url]',
            'id' => $row['id_topic'],



27 Temmuz 2014, 16:16
Yanıtla #4
  • *
    • İleti: 2018
    • Karma: 41
    • Spina Bifida
    • Profili Görüntüle

Orada url olmaması gerekiyor. siliniz.


27 Temmuz 2014, 18:19
Yanıtla #5
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

Teşekkürler abi. url vardı kurulumda ama bir yanlışlık oldu demek ki :-)


15 Ağustos 2014, 11:49
Yanıtla #6
  • *
    • İleti: 46
    • Karma: 0
    • alayına isyan
    • http://oyunlarfull.com/index.php
    • Profili Görüntüle

belirli katagorilerde çalısması sahlanabilirmi


15 Ağustos 2014, 15:56
Yanıtla #7
  • *
    • İleti: 273
    • Karma: 1
    • Diyabeturkey
    • Profili Görüntüle

belirli katagorilerde çalısması sahlanabilirmi


Zaten sistem o şekilde. Forum katagori ayarlarında düzenliyorsun. bu bölümde gözüksün diye...



29 Kasım 2017, 00:10
Yanıtla #8
  • *
    • İleti: 1
    • Karma: 0
    • trcaraudio.com
    • Profili Görüntüle